Ο Shia LaBeouf αποκάλυψε ότι έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει

Ο Shia LaBeouf αποκάλυψε ότι έχει σκεφτεί να αυτοκτονήσει Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Ο ηθοποιός, Shia LaBeouf μίλησε για μια σκοτεινή περίοδο της ζωής του όταν σκεφτόταν να αυτοκτονήσει λόγω νομικών εμπλοκών αλλά και αποτυχιών στην καριέρα του.

Ο 36χρονος ηθοποιός αντιμετώπισε σειρά νομικών προβλημάτων τα τελευταία χρόνια αφού ενεπλάκη σε τροχαία δυστυχήματα, ένα συναισθηματικό ξέσπασμα σε παράσταση του Μπρόντγουεϊ και μια καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική επίθεση που κατατέθηκε από την πρώην σύντροφό του, FKA twigs.

Ο LaBeouf απολύθηκε επίσης από την ταινία «Don't Worry Darling» της σκηνοθέτιδας Olivia Wilde.

«Κανείς δεν ήθελε να μου μιλήσει, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας μου. Ο διευθυντής δεν μου τηλεφωνούσε. Ο μάνατζερ δε με καλούσε», είπε σε συνέντευξή του ο ηθοποιός. 

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, εκείνη την περίοδο της ζωής του σκέφτηκε να αυτοκτονήσει. 

«Είχα ένα όπλο στο τραπέζι [...] Δεν ήθελα να είμαι πια ζωντανός αφού συνέβησαν όλα αυτά. Ήταν ντροπή όπως δεν είχα ξαναζήσει, το είδος της ντροπής που ξεχνάς πώς να αναπνέεις. Δεν ξέρεις πού να πας. Δεν μπορείς να βγεις έξω», είπε και πρόσθεσε ότι «είχα επίσης βαθιά επιθυμία να κρατηθώ [στη ζωή]».

Στη συνέχεια, μίλησε για την ενασχόλησή του με τον Καθολικισμό ενώ προετοιμαζόταν για το ρόλο του στην ταινία «Padre Pio».

«Ξέρω τώρα ότι ο Θεός χρησιμοποιούσε το εγώ μου για να με τραβήξει κοντά Του. Να με απομακρύνει από τις εγκόσμιες επιθυμίες. Όλα συνέβαιναν ταυτόχρονα», είπε.

Με πληροφορίες από Just Jared

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM