Ο Ντάνιελ Ράντλιφ μεταμορφώθηκε σε "Weird Al" Yankovic

Ο Ντάνιελ Ράντλιφ μεταμορφώνεται στον μοναδικό "Weird Al" Yankovic Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ μεταμορφώνεται σε«Wierd Al» στην επερχόμενη βιογραφική ταινία για τον κωμικό ηθοποιό και μουσικό Alfred Matthew Yankovic.

Το νέο τρέιλερ «Weird: The Al Yankovic Story» κυκλοφόρησε χθες με τον Ράντκλιφ να υποδύεται τον διάσημο κωμικό τραγουδιστή ο οποίος έγινε γνωστός ως Weird Al.

Με σγουρά καστανά φουντωτά μαλλιά, γυαλιά και το χαρακτηριστικό του μουστάκι, ο Ράντκλιφ είναι σχεδόν αγνώριστος.

«Όλη μου τη ζωή το μόνο που ήθελα ήταν να φτιάχνω νέες λέξεις σε ένα τραγούδι που υπάρχει ήδη», ακούγεται να λέει ο Ράντκλιφ, στο τρέιλερ.

Στην πορεία ακολουθεί η εξιστόρηση της παράξενης ανόδου του Weird Al, συμπεριλαμβανομένης μιας σκηνής με τη Μαντόνα (την οποία υποδύεται η Evan Rachel Wood).

Η ταινία, στην οποία συμμετέχουν επίσης οι Quinta Brunson ως Όπρα Γουίνφρεϊ και Rainn Wilson ως Dr. Demento, ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Στη συνέχεια, θα είναι διαθέσιμο για δωρεάν sreaming στο The Roku Channel στις 4 Νοεμβρίου.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Αρχαιολογία & Ιστορία / Βουλγαρία: Αρχαιολόγος ανακάλυψε βωμούς που αποδεικνύουν την ύπαρξη του μεγάλου ναού του Διονύσου στο αρχαίο Περπερικόν

Ο καθηγητής Νικολάι Οβτσάροφ είπε στο BTA ότι αυτοί οι βωμοί αποδεικνύουν πλήρως το γεγονός ότι ο μεγάλος ναός του Διονύσου βρισκόταν στο συγκρότημα
THE LIFO TEAM
Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Αρχαιολογία & Ιστορία / Τουρκία: Μινωικό στιλέτο ανακαλύφθηκε σε αρχαίο ναυάγιο στο ακρωτήριο της Χελιδωνίας στη Μικρά Ασία

Ο υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας το χαρακτήρισε: «μια από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις όχι μόνο στην Τουρκία αλλά και στον κόσμο της υποβρύχιας αρχαιολογίας»
THE LIFO TEAM