Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αυτή η ομάδα και αυτή η σημαία με έκαναν να ερωτευτώ ξανά το μπάσκετ»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Αυτή η ομάδα, αυτή η σημαία με έκαναν να ερωτευτώ ξανά το μπάσκετ» Facebook Twitter
Φωτ.: FIBA.COM/EUROKINISSI
0

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ δεν κατάφερε να διεκδικήσει ένα από τα μετάλλια στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπάσκετ, αλλά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκθειάζει την προσπάθεια που καταβλήθηκε.

Ο αστέρας του NBA, που ηγήθηκε της ελληνικής αποστολής στο Ευρωμπάσκετ, ανήρτησε οικογενειακές φωτογραφίες από το «ταξίδι» και δήλωσε πως η εμπειρία τον βοήθησε να ερωτευτεί και πάλι το μπάσκετ.

«Αυτό το καλοκαίρι. Αυτή η ομάδα. Αυτή η φανέλα. Αυτή η σημαία. Με έκανε να ξανά ερωτευτώ το μπάσκετ. Κρατήσαμε με την υπόσχεση μας τα δώσαμε όλα» έγραψε στην ανάρτησή του. 

Στην εθνική έπαιξε δίπλα στα αδέλφια του, Θανάση και Κώστα, ενώ ο «Βενιαμίν» της οικογένειας Άλεξ, «κόπηκε» από την τελική αποστολή. 

Ο παίκτης των Μιλγουόκι Μπάκς δημοσίευσε φωτογραφίες όλων των αδελφών με τη φανέλα της εθνικής, ενώ σε ένα καρέ είναι και οι τέσσερις μαζί με τη μητέρα τους, Βερόνικα, η οποία βρέθηκε σε όλους τους αγώνες. 

Υπενθυμίζεται πως η πορεία της Εθνικής στο Ευρωπαϊκό σταμάτησε στα προημιτελικά, όταν και έχασε από τη διοργανώτρια Γερμανία. Τον τίτλο κατέκτησαν τελικώς οι Ισπανοί, απέναντι στη Γαλλία

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Αθλητισμός / Ομοφοβικό σύνθημα στοιχειώνει το μεξικανικό ποδόσφαιρο ενόψει Μουντιάλ 2026- Ποιες οι επόμενες κινήσεις

Παρά τις επανειλημμένες κυρώσεις από τη FIFA και τις εκστρατείες ευαισθητοποίησης από την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου του Μεξικού, το σύνθημα παραμένει ζωντανό τόσο στους αγώνες των συλλόγων όσο και της εθνικής ομάδας
LIFO NEWSROOM
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η κολυμβήτρια από την Παραγουάη αποσύρθηκε και άνοιξε λογαριασμό στο OnlyFans

Κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Παρίσι η Λουάνα Αλόνσο είχε απασχολήσει καθώς της είχε ζητηθεί να αποχωρήσει από το Ολυμπιακό Χωριό λόγω «ανάρμοστης» συμπεριφοράς
LIFO NEWSROOM