Ο Τζέισον Μομόα με χαβανέζικη περιβολή και (ξανά) ακάλυπτα οπίσθια - Έπεισε και φίλο του να γδυθεί

Ο Τζέισον Μομόα με χαβανέζικη περιβολή και (ξανά) ακάλυπτα οπίσθια - Έπεισε και φίλο του να γδυθεί Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Το χαβανέζικο malo αναδεικνύεται στο αγαπημένο αξεσουάρ του Τζέισον Μομόα που δε χάνει ευκαιρία να επιδεικνύει σε εκπομπές και social media. 

O κινηματογραφικός Aquaman που παραδέχτηκε στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ πως φορά το χαβανέζικό αυτό ένδυμα κάθε μέρα ενώ προετοιμάζεται για τα γυρίσματα της επερχόμενης στο Apple TV+ σειράς Chief of War, πόσταρε νέες φωτογραφίες και βίντεο με τον ίδιο να φορά το malo σε έξοδό του στη Χαβάη. 

Ο ίδιος εμφανίστηκε με τον προπονητή jiujitsu Γκόρντον Κινγκ Ράιαν, τον οποίο και έπεισε να φορέσει κι εκείνος malο. 

«Ο νέος μου αδερφός είναι φουλ Χαβανέζος τώρα. Έκανε τατουάζ, φόρεσε το μάλο του, τον βάλαμε κι ήπιε και μανανάλου. Είναι απόλυτος ντόπιος τώρα» ανέφερε στο βίντεο γελώντας και δείχνοντας τα οπίσθιά του μαζί με τον Ράιαν. 

«Είμαι δημιουργός και σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός σε αυτήν τη σειρά της Apple που ονομάζεται Chief of War και αφορά στη δεκαετία 1780, 1790 στη Χαβάη. Αυτό φοράω κάθε μέρα» είπε στον Τζίμι Κίμελ για την παραδοσιακή χαβανέζικη φορεσιά, χωρίς εσώρουχα, που αφήνει ακάλυπτα τα οπίσθια.

«Μόλις ετοιμαζόμουν για τον ρόλο και μου αρέσει να μπαίνω στο πετσί του ρόλου έτσι έκανα ηλιοθεραπεία για να μαυρίσω τον λευκό ποπό μου» είπε.

Σημείωσε δε, ότι του αρέσει η μίνιμαλ εμφάνιση και απεχθάνεται να φορά ρούχα πλέον γι΄ αυτό και κάθε μέρα φορά πια την παραδοσιακή χαβανέζική αμφίεση.

Με πληροφορίες από People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Διεθνή / ΕΕ: Οποιαδήποτε γυναίκα από το Αφγανιστάν μπορεί να ζητήσει άσυλο στην Ευρώπη

Το Δικαστήριο υπογραμμίζει ότι τα μέτρα των Ταλιμπάν, που περιορίζουν τα δικαιώματα των γυναικών, συνιστούν διώξεις, αναγνωρίζοντας τη βαρύτητα των διακρίσεων εναντίον τους
LIFO NEWSROOM