The Rattler Proxy & Vagina Lips στο Ρομάντσο

LIFOTEAM 18.3.2017 | 00:00

Οι The Rattler Proxy και ο Vagina Lips ανεβαίνουν στη σκηνή του Ρομάντσο το Σάββατο 18 Μαρτίου. Οι εκρηκτικοί ρυθμοί, οι δυναμικές μελωδίες, η βαριά και ατημέλητη ατμόσφαιρα και η αίσθηση της εκκεντρικότητας, συνδυάζονται σε ένα μοναδικό live.

 

Με τρεις κυκλοφορίες στη Lurid Music (Follow, Oscillation και Vertebrata) και μια στη Nutty Wombat Records (C60 Hustle) μέσα στο 2016, οι Rattler Proxy συνεχίζουν να εξελίσσουν τον ήχο τους, συνεργαζόμενοι με σχήματα και καλλιτέχνες όπως οι Vox Low, Jokers of the Scene, Khidja, End, Timothy J Fairplay και Antoni Maiovvi. Tracks του σχήματος όπως το Follow και το Oscillation έχουν μπει σε selections που έχουν ακουστεί στον KCRW, στο Beats in Space και στο Boiler Room, ενώ πρόσφατα εμφανίστηκαν και στις επιλογές του Andrew Weatherall στο Music's Not For Everyone.

 

Τo project Vagina Lips είναι το σόλο project του Jimmy Polioudis με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Μετράει ήδη 19 μήνες ζωής και σ'αυτό το χρονικό διάστημα έχει κυκλοφορήσει 2 albums (ELIXIR )2017 (ATHANASIA) και δύο EP YOUTH IN CHAOS(Momi Records) και DECADENT LIFE. Ο ήχος του project ισορροπεί ανάμεσα στη dream pop και το shoegaze .

ΠΟΤΕ18/03/2017 - 18/03/2017
ΠΟΥBios. ΡΟΜΑΝΤΣΟ
Οδηγός Μουσικής