Rockwave Festival 2017: Day 1

Rotting Christ/ 1000Mods/ Nightstalker/ Inner Wish/ Bazooka/ Godsleep

LIFOTEAM 30.6.2017 | 00:00

Το 1988 κάπου στην Αθήνα, άλλαξε μια για πάντα η ιστορία του ελληνικού metal. Ήταν το κομβικό πια σημείο της ίδρυσης των Rotting Christ. 29 χρόνια μετά χαίρουν της καθολικής αποδοχής όλων των εμπλεκομένων του σκληρού ήχου. Σκεπτόμενοι, δημιουργικοί, εμπνευσμένοι, πιστοί σε όσα καθόρισαν τον ήχο τους οι Rotting Christ με δυο βροντερές εμφανίσεις στο Piraeus 117 Academy επιστρέφουν στο Rockwave μετά από δύο χρόνια για να ισοπεδώσουν και το TerraVibe.

 

1000mods μας προσκαλούν να ιδρώσουμε μαζί τους, μετά από τις επαναλαμβανόμενες ακροάσεις του νέου τους δίσκου. Κοφτερά riffs, δύναμη και ιδρώτας.

 

Οι Nightstalker, «γεννημένοι» το 1989 με 5 δίσκους και ατελείωτες rock ιστορίες που έχουν μοιραστεί μαζί μας είναι οι “Dead Rock Commandos” και τα «Superfreaks” της ελληνικής σκηνής.

 

H ιστορία των Innerwish ξεκίνησε το 1995, στην Αθήνα και στα 20 χρόνια της ύπαρξής τους, κατάφεραν όχι μόνο να είναι μία από τις σημαντικότερες metal μπάντες της Ελλάδας, αλλά επίσης να καθιερωθούν και ως μία αξιοσέβαστη μπάντα στην Ευρωπαϊκή melodic metal σκηνή.

 

Οι Μπαζούκα τραγουδούν ιστορίες γεμάτες γυναίκες και ψέματα. Ο δίσκος τους, «Άχρηστη Γενιά». κυκλοφόρησε από την Slovenly.

 

Οι Godsleep είναι μια heavy rock μπάντα που σχηματίστηκε το 2010 στην Αθήνα. Στα μέσα του ίδιου έτους κυκλοφόρησαν ένα promo με 4 κομμάτια, κι από πολύ νωρίς έλαβε πολύ θετική ανταπόκριση, με αποτέλεσμα ένα από τα κομμάτια να συμπεριληφθεί στη ροκ συλλογή της 272 Records (California).Από το 2010 μέχρι και σήμερα οι Godsleep έχουν πραγματοποιήσει πολλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχουν πάρει μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Από τις μέχρι τώρα σημαντικότερες στιγμές τους ήταν η φιλοξενία τους το 2012 στη sold out σκηνή του διεθνούς φεστιβάλ Freak Valley στη Γερμανία.

ΠΟΤΕ30/06/2017 - 30/06/2017
ΠΟΥTERRAVIBE
Οδηγός Μουσικής