Η μουσική του Starcadian άρχισε να γίνεται γνωστή με την κυκλοφορία του δημοφιλούς μουσικού video για το κομμάτι “HE^RT” και την προβολή του στο μουσικό φεστιβάλ SXSW.

 

Ο πρώτος του δίσκος “Sunset Blood”, κυκλοφόρησε το 2013 και πήρε πολύ καλές κριτικές ενώ ο συνδυασμός στοιχείων 80s fantasy soundtrack με electro και pop, έγινε γρήγορα αναπόσπαστο μέρος της “synth” μουσικής σκηνής.

 

Ακολούθησε το EP “Saturdaze”, το οποίο παρέμεινε στα chart ηλεκτρονικής μουσικής του Bandcamp για εβδομάδες. Η μουσική του έχει συμπεριληφθεί σε soundtrack τηλεοπτικών σειρών του HBO και διαφημιστικά κλιπάκια για Asics, League Of Legends και Korg (μεταξύ άλλων).

 

Ο VHS Dreams, συνδυάζει την αισθητική των 80s/90s με μοντέρνα στοιχεία. Το πρώτο του EP κυκλοφόρησε το 2014. Από τότε έχει συμμετάσχει σε πολλά projects που συμπεριλαμβάνουν remixes, μουσικά video, συλλογές, indie films, video games και εκθέσεις τέχνης.

 

Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του album με τίτλο "TRANS AM", ένας φόρος τιμής στην χορευτική μουσική παλαιότερων δεκαετιών.

 

Τη βραδιά θα ανοίξουν οι Sonny Crockett & the Mighty Robot με ένα εκλεκτικό retrosynth/electro dj set ενώ ο Sanity Assasin θα κλείσει το βράδυ.

ΠΟΤΕ22/12/2017 - 22/12/2017
ΠΟΥDEATH DISCO
Οδηγός Μουσικής