Μεσολόγγι: Δρομέας εντοπίστηκε νεκρός σε στάδιο- Μετά από προπόνηση

Μεσολόγγι: Δρομέας εντοπίστηκε νεκρός σε στάδιο- Μετά από προπόνηση Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Unsplash
0

Αθλητής εντοπίστηκε νεκρός σε στάδιο στο Μεσολόγγι λίγο μετά τα μεσάνυχτα. 

Ο έμπειρος δρομέας συνήθιζε να προπονείται τις βραδινές ώρες στο ΔΑΚ Μεσολογγίου και εντοπίστηκε νεκρός στο σημείο. 

Οι οικείοι του είχαν αρχίσει να τον αναζητούν καθώς καθυστέρησε να επιστρέψει σπίτι, αναφέρει το messolonghinews.gr. 

Αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Η νεκροψία – νεκροτομή θα δώσει ακριβείς απαντήσεις στα αίτια του θανάτου του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βραχιολάκι»: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»

Ελλάδα / «Βραχιολάκι» στα νοσοκομεία: Σχεδόν 2 ώρες αναμονή στα επείγοντα του «Παίδων Αγία Σοφία»

Παρά τις μεγάλες ακόμα αναμονές, ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι ο χρόνος έχει μειωθεί σημαντικά από τον αρχικό, στα νοσοκομεία όπου εφαρμόζεται το σύστημα με το «βραχιολάκι» - Πάνω από 5 ώρες σε Ευαγγελισμό, «Γεννηματάς»
LIFO NEWSROOM