Τουρκία: Την 14η Μαΐου «έδειξε» ο Ερντογάν για τις εκλογές

Τουρκία: Την 14η Μαιου «έδειξε» ο Ερντογάν για τις εκλογές Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images.
0

Την 14η Μαΐου «έδειξε» ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ως την ημέρα που θα διεξαχθούν οι εκλογές στη γειτονική χώρα. 

Σύμφωνα με το skai.gr που επικαλείται τουρκικά μέσα ενημέρωσης, μιλώντας στη συνεδρίαση της ΚΟ του AKP ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε:

«Στις 14 Μαΐου 1950, ο αείμνηστος Μεντερές είπε "φτάνει πια" και βγήκε από την κάλπη με μεγάλη νίκη. Ζητάμε τη στήριξη του έθνους μας το 2023 λέγοντας "φτάνει, ο λόγος, η απόφαση και το μέλλον ανήκουν στο έθνος"», είπε ο Ερντογάν και πρόσθεσε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι ο λαός μας θα δώσει την απάντησή του στην αντιπολίτευση την ίδια μέρα 73 χρόνια μετά.

Αναφερόμενος στην αντιπολίτευση δήλωσε πως θέλει να στείλει τους ψηφοφόρους στις κάλπες «και να ψηφίσουν έναν άγνωστο υποψήφιο του οποίου το όραμα, το πρόγραμμα και το έργο είναι άγνωστα».

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές ήταν προγραμματισμένες με βάση τα όσα είχαν γίνει γνωστά για τις 18 Ιουνίου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ναρκωτικά ίσως προστάτευσαν τους Ισραηλινούς ομήρους από το ψυχικό τραύμα, σύμφωνα με μελέτη

Διεθνή / Τα ναρκωτικά ίσως προστάτευσαν τους Ισραηλινούς ομήρους από το ψυχικό τραύμα, σύμφωνα με μελέτη

Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα υποδηλώνουν ότι το MDMA συνδέεται με πιο θετικές ψυχικές καταστάσεις - τόσο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όσο και τους μήνες μετά
LIFO NEWSROOM