RSN, Strange Eyes

Ο RSN παρουσιάζει το νέο του δίσκο την Κυριακή 3 Ιουνίου στο Karamuza

LIFOTEAM 3.6.2018 | 00:00

Ο Rsn, μουσικός, παραγωγός και Dj, μετά από 2,5 χρόνια προετοιμασίας, παρουσιάζει τον 4ο δίσκο του με τίτλο Strange Eyes σε LP / CD / Digital, με την υπογραφή της agogo records (Γερμανία).

 

Μετρώντας δεκάδες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και 4 albums,  η συνεργασία του Rsn με μία κορυφαία εταιρία του εξωτερικού, την agogo records, έρχεται για να επισφραγίσει την ασταμάτητη πορεία του στον χώρο της μουσικής και, παράλληλα, την αδιάλειπτη παρουσία στις εκτός συνόρων συνεργασίες.

 

Ο ιδρυτής της agogo records χαρακτηριστικά αναφέρει πως «Επιτέλους, μετά από πολλά χρόνια που παρακολουθούμε ανελλιπώς τη δουλειά του, είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε με τον Rsn για το επόμενο μουσικό του βήμα.»

 

Το album με τίτλο Strange Eyes κυκλοφορεί στις 2 Ιουνίου και περιλαμβάνει 13 κομμάτια επηρεασμένα από τους ήχους της electronica και της trip hop. Beats με δυνατές low end μπασογραμμές, ατμοσφαιρικές κιθάρες, hammond και αναλογικά synthesizers είναι μερικά από τα στοιχεία που δημιουργούν το ιδανικό soundtrack του δίσκου Strange Eyes.

 

Το album θα κυκλοφορήσει σε 12'' Vinyl / CD / Digital (σε όλα τα ηλεκτρονικά δισκοπωλεία).

 

Συμμετέχουν οι:

Rsn: Μουσική / Παραγωγή / Μίξη

Dmitry Tsepilov: Σαξόφωνο (RU)

Kathrin deBoer: Lyrics / Vocals (UK)

Kid  Moxie: Lyrics / Vocals

Mc  Yinka: Lyrics / Vocals

MopDeelay: Ούτι

Polina  Leshnevskaia: Vocals

Ricky F. Abulous: Κιθάρα (UK)

Roman Kvachiov: Τρομπέτα (RU)

Thaliah: Lyrics / Vocals

Δημήτρης Δερμάνης: Hammond / Rhodes / Πιάνο

Κωνσταντίνος Κεσσίδης: Στίχοι

Kώστας Ζορμπάς: Μπάσο / Cumbus

Kώστας Ζάμπος: Ντραμς

Ντένης Μόρφης: Κιθάρα

Mastering: Pauler Acoustics (DE)

Cover / Design: till  noon

 

Η παραγωγή και η μίξη έγιναν από τον Rsn. Οι ηχογραφήσεις των φωνών πραγματοποιήθηκαν από τον Αλέξη Γκίκα στο Under the Tree studio, εκτός από το κομμάτι 5 (Flux) όπου η ηχογράφηση έγινε από τον Σταύρο Γεωργιόπουλο στο Dudu Loft. Στο Dudu Loft ηχογραφήθηκαν, επίσης, τα ντραμς για το κομμάτι 6 (Dylan).

ΠΟΤΕ03/06/2018 - 03/06/2018
ΠΟΥKARAMUZA
Οδηγός Μουσικής