Το Jackaroo είναι το όνομα που σου φέρνει στο μυαλό το παλιό σλόγκαν «αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι». Γιατί όταν μιλάμε για street food δεν γίνεται να μη βάλουμε στις top επιλογές το στέκι που ξεκίνησε από τον Πειραιά και μας έμαθε τι πάει να πει «σαντουιτσάρες». 

 

Mac Μac Βun με αφράτο σουσαμένιο ψωμί, 100% χειροποίητο μοσχαρίσιο μπιφτέκι, τσένταρ, κρεμμύδι, πίκλες, iceberg και mac mac sauce, Fried Chicken Bun με χειροποίητο παναρισμένο στήθος φρέσκου κοτόπουλου –αυτό που γίνεται με τη μυστική μας συνταγή Jackaroo και δεν μοιάζει με τίποτε άλλο– τσένταρ, iceberg, πίκλες και αγιολί, Baconator σε αφράτο ψωμί με 2 χειροποίητα μπιφτέκια από 100% μοσχαρίσιο κιμά, διπλό τσένταρ, τετραπλό μπέικον, κέτσαπ και μαγιονέζα, Spicy Buffalaki με χειροποίητο μαριναρισμένο στήθος φρέσκου κοτόπουλου, buffalo hot sauce, ντομάτα, iceberg και blue μαγιονέζα είναι μερικά από τα εδέσματα που έχει να προσφέρει αυτό το street food spot που παραμένει πιστό στην ποιότητα των υλικών και σταθερά προσφέρει πληθωρικές γεύσεις με ξεχωριστή νοστιμιά.

 

Jackaroo sandwiches
Το Jackaroo είναι το όνομα που σου φέρνει στο μυαλό το παλιό σλόγκαν «αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι».

 

Μάλιστα, το Jackaroo του Πειραιά ανακαινίστηκε πριν από λίγο καιρό, μεγαλώνοντας την κουζίνα του ώστε να εξυπηρετεί ακόμα καλύτερα τους πιστούς οπαδούς αλλά και όσους δοκιμάζουν για πρώτη φορά αυτή τη γευστική εμπειρία. Όπως λένε όσοι ξέρουν από γεύση, ένας χώρος που δίνει προτεραιότητα στην κουζίνα σε σχέση με τη σάλα είναι ο χώρος όπου θα φας καλά!

 

Στο Jackaroo είναι σίγουρό ότι τρως καλά! Δεν πρέπει με τίποτα να παραλείψεις τα επικά σάντουιτς με ψωμί μπριός, το Frisco melt με 2 μοσχαρίσια μπιφτέκια, διπλό τσένταρ, διπλό καπνιστό μπέικον, ντομάτα, iceberg και mac mac sauce, το Chicken melt με 2 κομμάτια παναρισμένο στήθος κοτόπουλο, διπλό τσένταρ, διπλό καπνιστό μπέικον, ντομάτα, iceberg και spicy μαγιονέζα, αλλά και το Fry master με 2 τηγανητά αυγά, διπλό μπέικον, διπλό τσένταρ, πατάτες τηγανητές και spicy μαγιονέζα. 

 

Jackaroo sandwiches
Όπως λένε όσοι ξέρουν από γεύση, ένας χώρος που δίνει προτεραιότητα στην κουζίνα σε σχέση με τη σάλα είναι ο χώρος όπου θα φας καλά!

 

Για το κλείσιμο ή σβήσιμο, πες το όπως θες, το Jackaroo έχει να σου προσφέρει το φανταστικό Jackaroo sandwiches: Το σάντουιτς με παγωτό που πρέπει να δοκιμάσεις, αφράτο ψωμάκι μπριός, το μοναδικό τηγανητό κοτόπουλο Jackaroo, παγωτό βανίλια και πικάντικο μέλι συνδυάζονται σε μια λαχταριστή επιλογή. Εδώ το street food γίνεται γευστική απόλαυση που σε χορταίνει και σε γεμίζει χαρά. Τι άλλο να ζητήσεις κάθε φορά που πεινάς;

 

Jackaroo sandwiches
Εδώ το street food γίνεται γευστική απόλαυση που σε χορταίνει και σε γεμίζει χαρά. Τι άλλο να ζητήσεις κάθε φορά που πεινάς;

 

Σωτήρος Διός 45, Πειραιάς

Φωκίωνος Νέγρη 18, Αθήνα 

Facebook: Jackaroo

Instagram: jackaroo_sandwiches 

Οδηγός Γεύσης