Ερντογάν: Ακυρώνει όλες τις σημερινές εμφανίσεις του μετά την αδιαθεσία

Ερντογάν: Ακυρώνει όλες τις σημερινές εμφανίσεις του μετά την αδιαθεσία Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images / Αρχείου
0

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ακύρωσε τις σημερινές εκδηλώσεις στις οποίες αναμενόταν να συμμετάσχει μετά την αδιαθεσία που αισθάνθηκε εχθές το βράδυ.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Ερντογάν σημειώνει, μεταξύ άλλων πως «σήμερα θα ξεκουραστώ στο σπίτι μετά τις συμβουλές των γιατρών μου». Τη θέση του στις προεκλογικές εκδηλώσεις, όπως ανέφερε, θα αναλάβει για σήμερα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Φουάτ Οκτάι

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω κάθε πολίτη του έθνους μας, κάθε έναν από τους αδελφούς και τις αδελφές μου, που μετέφεραν τις ευχές και τις προσευχές τους για τη μικρή ταλαιπωρία που είχα κατά τη διάρκεια της εκπομπής λόγω της πολυάσχολης δουλειάς μου», γράφει χαρακτηριστικά. 

«Με την άδεια του Θεού θα συνεχίσουμε το πρόγραμμα μας από αύριο. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να οδηγήσουμε το αγαπημένο μας έθνος στους στόχους του αιώνα της Τουρκίας. Με την ευκαιρία αυτή εύχομαι σε όλους τους πολίτες μου υγεία, ειρήνη και ηρεμία», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, ο Τούρκος πρόεδρος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7.

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος έδινε συνέντευξη, ακούστηκαν φωνές «ω, Θεέ μου» μέσα στο προεδρικό μέγαρο, με τον δημοσιογράφο να ζητά άμεσα διαφημιστικό διάλειμμα και το πρόγραμμα να διακόπτεται απότομα.

Ύστερα από περίπου 10 λεπτά, ο Ερντογάν εμφανίστηκε ξανά, και ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές λέγοντας ότι η μέρα ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, λόγω της προεκλογικής έντασης και προς στιγμήν σκέφτηκε μήπως θα ήταν καλύτερα να διακόψουν τη μετάδοση. Αλλά τελικά αποφάσισε να συνεχίσει, όπως και έκανε. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM