Το Brigante Al Μuseo στη Μακρυγιάννη το γνωρίσαμε, το αγαπήσαμε και το ξεχωρίσαμε από το αδελφάκι του Brigante La Cucina del Quartiere γιατί πάντα είχε τη δική του ταυτότητα. Τώρα το ιταλικό food spot ανανεώθηκε και μας παρουσιάζει ένα νέο concept που διατηρεί όμως την ίδια ακριβώς ποιότητα, προσφέροντας και πάλι μια μοναδική εμπειρία ιταλικής γαστρονομίας. 

 

Brigante al museo • Cucina & vino
Από ένα μπουκάλι ιταλικό κρασί ή μια συσκευασία φρέσκων ζυμαρικών μέχρι το τυρί μπούφαλα που μόλις δοκίμασες στο πιάτο σου ή τα αυθεντικά μπισκότα Καντούτσι, το Brigante Al Μuseo φροντίζει να σε μεταφέρει με κάθε τρόπο στα στενά της ιταλικής παράδοσης και να σε μυεί στα μυστικά της κουζίνας του, όπου η premium ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Μόνο που αυτήν τη φορά μπορείς αυτήν τη γαστρονομία, αφού τη δοκιμάσεις, να την πάρεις μαζί σου, είτε για να δημιουργήσεις στο σπίτι ιταλικές συνταγές με εκλεκτά προϊόντα που θα βρεις στο deli corner του Brigante είτε για να κάνεις ένα ξεχωριστό δώρο σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο, που καλό θα ήταν να εκτιμά τις λεπτές γεύσεις. Από ένα μπουκάλι ιταλικό κρασί ή μια συσκευασία φρέσκων ζυμαρικών μέχρι το τυρί μπούφαλα που μόλις δοκίμασες στο πιάτο σου ή τα αυθεντικά μπισκότα Καντούτσι, το Brigante Al Μuseo φροντίζει να σε μεταφέρει με κάθε τρόπο στα στενά της ιταλικής παράδοσης και να σε μυεί στα μυστικά της κουζίνας του, όπου η premium ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο.

 

Όσο για τις προτάσεις που θα γευτείς καθημερινά στα τραπεζάκια του –προσοχή, μην περιμένεις να σε σερβίρουν, στη νέα εποχή πρωταγωνιστεί η άνεση του self service–, αυτές είναι μικρά αριστουργήματα για κάθε στιγμή της ημέρας, που μπορείς να πάρεις και σε πακέτο. Δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις τα φρέσκα νιόκι σε πέντε διαφορετικές συνταγές –όλες άχαστες– αλλά και τα λαζάνια με φρέσκα ζυμαρικά που γίνονται ανάρπαστα. Η πίτσα έχει την τιμητική της με συνδυασμούς υλικών που έρχονται από την Ιταλία και αναδεικνύουν τον πλούτο της μαγειρικής αυτής παράδοσης, ενώ οι φανταστικές σαλάτες του μενού γίνονται κανονικό, πεντανόστιμο γεύμα.

 

Το Brigante Al Μuseo εξελίχθηκε και έχει να μας δώσει ακόμα περισσότερα. Η νέα εποχή του ξεκίνησε μόλις την 1η Απριλίου, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή.

 

Brigante al museo • Cucina & vino
Δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις τα φρέσκα νιόκι σε πέντε διαφορετικές συνταγές –όλες άχαστες– αλλά και τα λαζάνια με φρέσκα ζυμαρικά που γίνονται ανάρπαστα. Φωτ.: Θάλεια Ιωάννου/ LIFO

 

Μακρυγιάννη 5, Αθήνα, 210 9242335 

Facebook: Brigante

Instagram: brigante.cucina

Οδηγός Γεύσης