Φινλανδία: 26 παιδιά τραυματίστηκαν από την κατάρρευση πεζογέφυρας

Φινλανδία: 26 παιδιά τραυματίστηκαν από την κατάρρευση πεζογέφυρας Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Τουλάχιστον 27 άνθρωποι, ανάμεσά τους 26 μαθητές, τραυματίστηκαν σήμερα όταν κατέρρευσε πεζογέφυρα στην πόλη Έσποου της Φινλανδίας, λίγο έξω από το Ελσίνκι.

Τα παιδιά γυμνασίου συμμετείχαν σε μια ομάδα μαθητών ηλικίας 14-15 ετών που πήγαιναν εκδρομή συνοδευόμενα από τους καθηγητές τους, όταν κατέρρευσε η πεζογέφυρα. Σύμφωνα με νοσοκομειακό γιατρό στη Φινλανδία, τα περισσότερα έχουν τραυματιστεί στα άκρα.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για το ατύχημα κατά το οποίο τραυματίστηκαν 26 ανήλικοι και ένας ενήλικος. Οι 24 από τους τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος της Φινλανδίας Σαούλι Νιινίστο εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους τραυματίες, με ανάρτησή του σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή και γίνονται έρευνες, ενώ έχουν στηθεί και ειδικές τηλεφωνικές γραμμές για την ενημέρωση των γονιών.

Με πληροφορίες από Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM