Εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο κοντά στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε

Εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο κοντά στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε Facebook Twitter
Φωτ.: ΣΚΑΪ
0

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ πριν από λίγο καθώς εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο κοντά στο σπίτι του δημοσιογράφου Άρη Πορτοσάλτε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κοντά στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε εντοπίστηκε ένα λευκό κουτί κολλημένο σε έναν κάδο.

Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της ΤΕΕΜ. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές ειδοποιήθηκαν από τον φρουρό που βρίσκεται στο σπίτι του Άρη Πορτοσάλτε και αυτή τη στιγμή έχουν κινητοποιηθεί ειδικά κλιμάκια της αστυνομίας.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

Ελλάδα / Ιερά Σύνοδος: Συντάσσεται με Παπαδόπουλο χωρίς τις ακραίες ενέργειες – «Θα ενεργήσουμε τα δέοντα προς την κυβέρνηση»

«Η ΔΙΣ εξέφρασε τη λύπη της για το περιεχόμενο συγκεκριμένων έργων και αποφάσισε να ενεργήσει τα δέοντα προς την Ελληνική Κυβέρνηση», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Ελλάδα / Έφοδος της ΕΛΑΣ σε βενζινάδικα και αποθήκες: 25 συλλήψεις για λαθρεμπόριο και «πειραγμένες» αντλίες

Οι δύο εγκληματικές οργανώσεις φέρονται να είχαν αναπτύξει ένα εκτεταμένο κύκλωμα που εμπλεκόταν τόσο στη διακίνηση λαθραίων καυσίμων όσο και στην παραποίηση των μετρήσεων στις αντλίες πρατηρίων
LIFO NEWSROOM