Τουρκία: Νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου Tayfun

Τουρκία: Νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου Tayfun Facebook Twitter
Φωτ,: Twitter
0

Ακόμη μία δοκιμαστική εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου Tayfun πραγματοποίησε σήμερα το πρωί η Τουρκία.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει ανταποκρίτρια της η ΕΡΤ, η εκτόξευση έγινε από το αεροδρόμιο της Ρίζας στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας, κοντά στα σύνορα με τη Γεωργία.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για τη δεύτερη φορά που η Τουρκία πραγματοποιεί δοκιμαστική εκτόξευση του συγκεκριμένου τύπου πυραύλου που κατασκευάζεται από την τουρκική βιομηχανία Roketsan.

H πρώτη δοκιμή έγινε στις 18 Οκτωβρίου 2022, από την ίδια περιοχή.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

National Geographic: «Οι προορισμοί που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

Διεθνή / National Geographic: «Τα μέρη που αγαπήσατε περισσότερο το 2025» - Το ελληνικό αξιοθέατο στη λίστα των «8»

«Από τα εθνικά πάρκα έως τα αρχιτεκτονικά θαύματα, το 2025 μας χάρισε αμέτρητα μέρη για να ερωτευτούμε με την πρώτη ματιά. Ας ρίξουμε μια ματιά στους προορισμούς που κατέκτησαν την κορυφή της ταξιδιωτικής σας λίστας»
THE LIFO TEAM
NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

Διεθνή / NBC News: Ο Νετανιάχου σκοπεύει να ενημερώσει τον Τραμπ για πιθανές νέες επιθέσεις κατά του Ιράν

«Ισραηλινοί αξιωματούχοι ανησυχούν ολοένα και περισσότερο για την επέκταση της παραγωγής του ιρανικού προγράμματος βαλλιστικών πυραύλων» μεταδίδει το δίκτυο
THE LIFO TEAM