ADVERTORIAL

 

Τι γίνεται όταν η ίδια σου η πόλη γίνεται ο τόπος των καλοκαιρινών σου διακοπών; Φροντίζεις να την εξερευνήσεις, να τη ζήσεις και να την απολαύσεις! Η Αθήνα μετατρέπεται σε ένα εντελώς νέο σκηνικό και σίγουρα προσφέρεται για ξεκούραση και διασκέδαση.

 

Χαλάρωση λοιπόν! Εκεί που αράζεις στο urban μπαλκονάκι σου και ευχαριστιέσαι την απουσία του γείτονα και την ησυχία που επικρατεί στους δρόμους, ο εγκέφαλος δίνει το σήμα και η κοιλίτσα αρχίσει να γουργουρίζει. Εννοείται θέλεις κάτι εύκολο –σε διακοπές βρίσκεσαι– αλλά και νόστιμο φυσικά. Εκεί σου έρχεται η αναλαμπή ότι έχεις στο ντουλάπι σου το COOK at HOME –και ναι!– στο ψυγείο κοτοπουλάκι. Χαμογελάς με σιγουριά. Το φαγητό είναι ήδη στο φούρνο!

 

Για εσένα που δεν γνωρίζεις, το COOK at HOME σου προσφέρει τρεις συνταγές για κοτόπουλο στο φούρνο με όλα τα υλικά σε ένα μπουκαλάκι για να φτιάχνεις ζουμερό και πεντανόστιμο φαγάκι. Εσύ έχεις απλά να διαλέξεις: λεμονάτο, μπάρμπεκιου ή κάρυ;

 

Η διαδικασία ΠΑ-ΝΕΥ-ΚΟ-ΛΗ! Βάζεις το κοτόπουλο στο ταψί, περιχύνεις τη σάλτσα και ψήνεις. Το COOK at HOME σε γλιτώνει από περιττές λίστες για ψώνια, την προετοιμασία –πόσες φορές δε βαρέθηκες να ψιλοκόψεις;– και όλη αυτή τη λάντζα, αφού μαγειρεύεις μόνο με ένα σκεύος. Τέλειο;

 

Με το COOK at HOME μπορείς να καλείς τους φίλους σου χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί το αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Φτιάξε τη συνταγή που προτιμάς, ετοίμασε και ένα συνοδευτικό και θα τους αφήσεις όλους άφωνους. Τώρα αν θέλεις καμία πιο ψαγμένη συνταγή για να εντυπωσιάσεις ακόμα παραπάνω, μπες στο site του COOK at HOME και διάλεξε όποια σου κάνει κλικ.

 

Η Αθήνα προσφέρεται για να περάσεις υπέροχα. Θερινά σινεμά, βόλτες και ποτάκια θα σε αναζωογονήσουν. Άλλωστε σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά η καλή παρέα. Και τώρα που ξέρεις για το COOK at HOME, θα έχεις νόστιμο φαγητό και bonus περισσότερο χρόνο για το εαυτό σου. Καλές διακοπές, γεμάτες απόλαυση!

 

Y.Γ. Τα προϊόντα COOK at HOME βρίσκονται στα ράφια των super markets, κρεοπωλείων και delicatessen σε όλη τη χώρα.

 

cookathome.gr

Facebook: Cook at Home

Instagram: @cookathomeproducts

Οδηγός Γεύσης