Κρήτη: Η πρώτη κατάθεση της 36χρονης από τη ΜΕΘ - «Δεν ύπηρξε καυγάς, ήταν σε αμόκ»

Κρήτη: Η πρώτη κατάθεση της 36χρονης από τη ΜΕΘ - «Δεν ύπηρξε καυγάς, ήταν σε άμοκ» Facebook Twitter
Φωτ.: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Η 36χρονη, θύμα επίθεσης από τον σύντροφό της στο Ηράκλειο της Κρήτης, παραμένει στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ, αλλά έχει τις αισθήσεις της και έχει δώσει την πρώτη της κατάθεση στις αρχές.

Η γυναίκα, σύμφωνα με τα όσα έρχονται στο φως, φαίνεται να διαψεύδει τις πληροφορίες περί καυγά πριν την επίθεση σε βάρος της.

Ειδικότερα, κατά τις πληροφορίες της ΕΡΤ, η 36χρονη είπε ότι δεν καυγάδισαν, αλλά εκείνος στράφηκε σε βάρος της όντας σε κατάσταση αμόκ.

Κρήτη: Η πρώτη κατάθεση της 36χρονης από τη ΜΕΘ - «Δεν ύπηρξε καυγάς, ήταν σε άμοκ» Facebook Twitter

Ο δράστης της επίθεσης νοσηλεύεται φρουρούμενος και αρνείται να μιλήσει στην αστυνομία, επικαλούμενος το δικαίωμά του στη σιωπή. Κατά το ίδιο μέσο, είπε ότι θα μιλήσει μόνο στον εισαγγελέα και τον ανακριτή.

Έχει υποβληθεί σε επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Υπενθυμίζεται πως αφότου μαχαίρωσε την 36χρονη 14 φορές, αυτοτραυματίστηκε και επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι τους. 

Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εντός της ημέρας αναμένεται να αποσταλεί διαβιβαστικό στις δικαστικές αρχές. Σήμερα ή και αύριο, θα μεταβούν στο νοσοκομείο ο εισαγγελέας και ο ανακριτής για να απολογηθεί ο 36χρονος. 

Κρήτη: Η πρώτη κατάθεση της 36χρονης από τη ΜΕΘ - «Δεν ύπηρξε καυγάς, ήταν σε άμοκ» Facebook Twitter

Όσον αφορά στην κατάσταση υγείας του θύματος, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, είναι σε σταθερή κατάσταση και έχει γίνει μετάγγιση δύο φιαλών αίματος. 

Έχει ένα σοβαρό τραύμα στον πνεύμονα, αλλά και στον θώρακα, την πλάτη και τα άνω άκρα, όπως είχε ενημερώσει ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης. Ο ίδιος διέψευσε ότι η γυναίκα είχε διασωληνωθεί. 

Σημειώνεται πως η γυναίκα κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του 36χρονου και έτρεξε, αιμόφυρτη, να καλέσει βοήθεια. Ο πατέρας της και ο πατέρας του δράστη φαίνεται πως επενέβησαν για την βοηθήσουν, με τον δεύτερο να σβήνει και τη φωτιά στο σπίτι. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: 26 οικογένειες θυμάτων είναι αντίθετες με τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Ελλάδα / Τέμπη: 26 από τις οικογένειες θυμάτων δηλώνουν αντίθετες με τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

«Η ευαισθητοποίηση του κόσμου στον αγώνα μας δεν έχει εισιτήριο» γράφουν σε κοινή ανακοίνωση - Τι δηλώνουν οι οικογένειες Πλακιά, Μπέζα, Βλάχου, Μπουρνάζου και άλλες 21 οικογένειες
LIFO NEWSROOM
Κατηγορίες Καρυστιανού κατά Πλακά - «Πώς να σταθώ δίπλα της όταν λέει τέτοια ψέματα», απαντά εκείνος

Ελλάδα / Βαριές κατηγορίες Καρυστιανού κατά Πλακιά - «Πώς να σταθώ δίπλα της όταν λέει τέτοια ψέματα», απαντά εκείνος

Η Μαρία Καρυστιανού κατηγόρησε τον Νίκο Πλακιά πως προσπάθησε να μπλοκάρει την παρουσία της στο ευρωκοινοβούλιο - Διαψεύδει ο ευρωβουλευτής Αρβανίτης πως μίλησε ποτέ μαζί του - Να ζητήσει συγγνώμη, να ακούσει ο κόσμος και μετά να συζητήσουμε και να πούμε ό,τι θέλει, απάντησε ο Νίκος Πλακιάς - Η συναυλία για τα Τέμπη άνοιξε τον ασκό του Αιόλου μεταξύ συγγενών των 57 θυμάτων
LIFO NEWSROOM