Τα τελευταία δέκα χρόνια το Mind the gap στο Κολωνάκι κατάφερε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της νυχτερινής διασκέδασης του κέντρου της Αθήνας. Επικές βραδιές, επιλεγμένες μουσικές, ποιότητα στα ποτά, διασκέδαση μέχρι το πρωί: το Mind the gap είχε βρει απ’ την αρχή τη συνταγή της επιτυχίας και φρόντισε να μην τη χαλάσει μέσα στα χρόνια, γι’ αυτό και οι θαμώνες του δεν το αλλάζουν με τίποτα, ενώ κάθε χρόνο όλο και περισσότεροι συστήνονται μαζί του.

 

Mind the gap

 

Φέτος, για την καλοκαιρινή σεζόν, το Mind the gap έκανε το επόμενο βήμα. Από ένα μικρό μαγαζί των στενών του Κολωνακίου που φιλοξενεί ξανά και ξανά κοντά στα 200 άτομα, επεκτάθηκε σε ένα mega club χωρητικότητας 1.000 ατόμων, που σκοπεύει να αφήσει το στίγμα του και στις νύχτες της αθηναϊκής Ριβιέρας. Ήδη, ακόμη και από την ημέρα του grand opening, έναν μήνα πριν, έκανε ξεκάθαρες και τις «άγριες» διαθέσεις του για ασταμάτητη διασκέδαση αλλά και τη σοβαρότητα και τον επαγγελματισμό που φαίνονται και στην οργάνωση και πραγματοποίηση του νέου αυτού πρότζεκτ – κι αυτό συνάδει και με τη μέχρι τώρα πορεία του Mind the gap της Αθήνας.

 

Στεγάζεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Αλίμου, και σε αντίθεση με το αδελφάκι του στο κέντρο της Αθήνας ανοίγει τις πόρτες του κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 23:00 το βράδυ.

 

Mind the gap

 

Κάθε βραδιά προσφέρει τον δικό της ξεχωριστό τρόπο διασκέδασης. Οι Παρασκευές εκπέμπουν στους ρυθμούς του live clubbing, συνδυάζοντας τη live μουσική των Alcatrash με σύγχρονα beats απ’ τα decks, τα Σάββατα DJs σε παρασύρουν σε clubbing μέχρι το πρωί, ενώ τις Κυριακές προγραμματίζονται live εμφανίσεις καλλιτεχνών της ελληνικής μουσικής σκηνής. Αυτό το καλοκαίρι, τις Κυριακές στο Mind the gap της παραλιακής μάς διασκεδάζει ο Ηλίας Καμπακάκης, σε περιορισμένες εμφανίσεις.

 

Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, 210 7005147 

 

 

Οδηγός Διασκέδαση