Δεν ξέρω αν το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, το brunch όμως είναι σίγουρα το πιο απολαυστικό. Ίσως γιατί η λογική του είναι ότι μπορείς να ξυπνήσεις πιο αργά και να ικανοποιήσεις την πείνα σου με ένα γεύμα που θα σε κρατήσει μέχρι αργά. Το Abby, το νέο μπραντσάδικο της Αργυρούπολης, ήρθε για να κάνει αυτήν τη συνήθεια ακόμα πιο ιδιαίτερη μέσα από ένα μενού που σε προκαλεί να το γευτείς όλο. 

 

Abby

 

Χωρισμένο στις βασικές κατηγορίες αλμυρών και γλυκών πιάτων, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις τα δικά σου αγαπημένα. Yogurt bowls (από το παραδοσιακό με μέλι και καρύδια μέχρι το power boost με έναν φανταστικό συνδυασμό super foods), super bowls με διαφορετικές συνταγές για όλα τα γούστα και, φυσικά, αυγά σε διαφορετικές εκδοχές παραμένουν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του brunch. Να δοκιμάσεις οπωσδήποτε τη μίνι ομελέτα Chicky με μπέικον, τσένταρ, μοτσαρέλα και κοτόπουλο φιλέτο πάνω σε ψωμί μπριός, αλλά και τα αυγά ποσέ Abby Benedict με σπανάκι, σπαράγγια, μοτσαρέλα και παρμεζάνα πάνω σε κρουασάν με σάλτσα béarnaise. 

 

Όσοι θέλουν μια γλυκιά γεύση για να ξυπνήσουν θα λατρέψουν τα λαχταριστά pancakes, όπως το Skg, μπουγάτσα με κανέλα και άχνη ή το Red Velvet με σμέουρα, λευκή σοκολάτα και frosting. Οι γευστικές προτάσεις του Abby γίνονται άνετα μεσημεριανό lunch break με τα ζουμερά μπέργκερ του καταλόγου (θα διαλέξεις ανάμεσα σε μπιφτέκι από Βlack Angus ή κοτόπουλο), το χορταστικό club sandwich και τη φρεσκοψημένη focaccia που γεμίζεις ανάλογα με τις προτιμήσεις σου.

 

Abby

 

Στα must και ο αρωματικός καφές (ένα χαρμάνι από τέσσερις ποικιλίες), τα σπιτικά αναψυκτικά αλλά και τα low calories cocktails που μπορείς να απολαμβάνεις από νωρίς μαζί με το γεύμα σου. Το Abby μοιάζει να ξέρει ακριβώς τι χρειάζεσαι όταν μένεις στην πόλη το καλοκαίρι και το προσφέρει με τον καλύτερο τρόπο.

 

Χρυσοστόμου Σμύρνης 29, Αργυρούπολη, 210 9932428 

www.abbybrunch.gr

Facebook: Abby brunch

Instagram: abbybrunch

Οδηγός Γεύσης