Λαμία: Στο νοσοκομείο 14 παιδιά ακαδημίας ποδοσφαίρου με συμπτώματα δηλητηρίασης

Λαμία: Στο νοσοκομείο 14 παιδιά ακαδημίας ποδοσφαίρου με συμπτώματα δηλητηρίασης Facebook Twitter
Φωτ.: Lamiareport
0

Συνολικά 14 παιδιά ακαδημίας ποδοσφαίρου από την Αττική κατέληξαν στο νοσοκομείο Λαμίας με συμπτώματα δηλητηρίασης το απόγευμα της Κυριακής μετά τη συμμετοχή τους σε τουρνουά στο Καρπενήσι.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του lamiareport, τα συμπτώματα στα 14 παιδιά περιορίζονται μόνο σε διάρροιες, ενώ και οι εξετάσεις τους ήταν καλές.

Στο μεταξύ, ανάλογα συμπτώματα εμφάνισαν και άλλες αποστολές, που συμμετείχαν στο τουρνουά και μάλιστα από διαφορετικά ξενοδοχεία.

Τα συμπτώματα παρέπεμπαν αρχικά σε κάποια ιογενή λοίμωξη και ελαχιστοποιούσαν την πιθανότητα μαζικής δηλητηρίασης από κάποιο φαγητό.

Όπως έγινε πάντως γνωστό τα παιδιά δεν είχαν άλλα συμπτώματα ώστε να υπάρξει περαιτέρω ανησυχία και μετά την ολοκλήρωση των εξετάσεων δόθηκε το «πράσινο φως» λίγο μετά τις 21:00 για να πάνε στα σπίτια τους. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ