Τρία χρόνια και ελεύθεροι

Τρία χρόνια και ελεύθεροι Facebook Twitter
0

Kαταδικαστικές ήταν οι αποφάσεις του δικαστηρίου σήμερα για επιχειρηματίες οι οποίοι είχαν συλληφθεί πρόσφατα για φοροδιαφυγή. Ένοχοι για μη καταβολή χρεών το δημόσιο κρίθηκαν, σύμφωνα με το 24h, τόσο ο ιδιοκτήτης αλυσίδας κομμωτηρίων Νίκολας (Νίκος Παπακωνσταντίνου), όσο και ο ιδιοκτήτης κέντρων αισθητικής Λέων Λεβής οι οποίοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση τριών ετών.

Ο κομμωτής ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν ο ίδιος νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρίας  στα χρόνια που δημιουργήθηκαν τα χρέη και καταδικάστηκε μόνο για το 2009, οπότε και φαινόταν εκείνος ως εκπρόσωπος. Ο ιδιοκτήτης του κέντρου αισθητικής είπε ότι προτίθεται να υπαχθεί στη διαδικασία ρύθμισης των οφειλών του και υποστήριξε ότι τα χρέη δημιουργήθηκαν επειδή -καθώς είχε πτώση του τζίρου- προτίμησε να μην προβεί σε απολύσεις. Και οι δυο αφέθησαν ελεύθεροι αφού η ποινή τους ήταν εφέσιμη.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM