Πέθανε ο ηθοποιός του «Αποκάλυψη Τώρα», Φρέντερικ Φόρεστ

Πέθανε ο ηθοποιός του «Αποκάλυψη Τώρα», Φρέντερικ Φόρεστ Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Την είδηση του θανάτου του Φρέντερικ Φόρεστ ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Twitter η Μπέτι Μίντλερ, με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Rose» πριν από 40 και πλέον χρόνια.

«Πέθανε ο σπουδαίος και αγαπημένος Φρέντερικ Φόρεστ. Ευχαριστώ όλους τους φανς και φίλους για την στήριξή τους αυτούς τους τελευταίους μήνες. Ήταν ένας εκπληκτικός ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος και είμαι τυχερή που τον είχα στη ζωή μου».

Ο Φρέντερικ Φόρεστ δε, είχε προταθεί για Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «The Rose».

Το βιογραφικό του Φρέντερικ Φόρεστ

Ο Φρέντερικ Φόρεστ γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1936 στο  Waxahachie του Τέξας. Έκανε το ντεμπούτο του σε off-Broadway παραγωγές το 1966 στο «Viet Rock» και ακολούθησαν μικροί ρόλοι σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.
Έγινε γνωστός με την εμφάνισή του στην ταινία του 1972 «When the Legends Die» για την οποία προτάθηκε και για Χρυσή Σφαίρα.

Είχε επίσης εμφανιστεί ως Jay "Chef" Hicks στη  ταινία του 1979 «Αποκάλυψη Τώρα» αλλά και στο «Valley Girl» του 1983.

Άλλες ταινίες στις οποίες εμφανίστηκε ήταν οι «The Conversation» (1974), «The Executioner» (1975), «The Missouri Breaks» (1976), «One from the Heart» (1981), «Hammett» (1982), «Cat Chaser» (1989), «Trauma» (1993), «Lassie» (1994), «The Brave» (1997). Στον κινηματογράφο έκανε την τελευταία του εμφάνιση στο «Όλοι οι άνθρωποι του Βασιλιά» του 2006.

Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια του «21 Jump Street» (1987), και στις μίνι σειρές «Lonesome Dove» (1989), «I Know My First Name Is Steven» (1989), και «Andersonville» (1996).

Ο Φρέντερικ Φόρεστ είχε παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Τούθμωσι Β'

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι βρήκαν και δεύτερο τάφο του Φαραώ Τούθμωσι Β'

Το εύρημα έρχεται λίγες μέρες αφότου ο δρ Πίερς Λίτερλαντ ανακοίνωσε την ανακάλυψη του πρώτου τάφου ενός Φαραώ μετά την αποκάλυψη αυτού του Τουταγχαμών πριν από έναν αιώνα
LIFO NEWSROOM
Με Μαρμαρινό, Κουρεντζή, Ράσσε, Mouawad και Ζυλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Πολιτισμός / Μαρμαρινός, Κουρεντζής, Ράσε, Mouawad και Ζιλιέτ Μπινός στο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Επιδαύρου

Καλλιτέχνες με ιστορικό ίχνος στην Επίδαυρο θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους δίπλα σε ξένους και άλλους Έλληνες δημιουργούς, ενώ στις 19 Ιουλίου θα ακούσουμε την ορχήστρα Utopia υπό τη διεύθυνση του Θ. Κουρεντζή.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πολιτισμός / Η εντυπωσιακή τοποθέτηση του ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου του Γιάννη Παππά στο Μουσείο Μπενάκη

Πρόκειται για τον μπρούτζινο αδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, σαν αυτόν που βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Αμαλίας και Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας
LIFO NEWSROOM
Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κώστας Γαβράς, Στίβεν Σόντερμπεργκ και Στίβεν Κινγκ από αύριο στους κινηματογράφους

Η «Τελευταία Πνοή» του Κώστα Γαβρά, το φαντασματικό «Presence» του Στίβεν Σόντερμπεργκ και το «Monkey» του Οζ Πέρκινς είναι μερικές από τις επιλογές του προγράμματος αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Πολιτισμός / Ο σκηνοθέτης του «The Brutalist» δεν έβγαλε «ούτε ένα δολάριο» από την ταινία που είναι υποψήφια για 10 όσκαρ

Ο Μπρέιντι Κόρμπετ αποκάλυψε ότι δεν έβγαλε κανένα κέρδος από τις τελευταίες δύο ταινίες του - «Μόλις σκηνοθέτησα τρεις διαφημίσεις στην Πορτογαλία και είναι η πρώτη φορά που έβγαλα χρήματα εδώ και χρόνια»
LIFO NEWSROOM
Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Πολιτισμός / Ο 7χρονος «χορευτής με τα εγκαύματα» που επιβίωσε από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έγινε ταινία

Τον Ιούλιο του 2022 ένα παιδί με όνειρο να γίνει επαγγελματίας χορευτής ballroom τραυματίζεται από βόμβα στην Ουκρανία σε ηλικία επτά ετών και η ιστορία του γίνεται
LIFO NEWSROOM