Πέθανε ο ηθοποιός του «Αποκάλυψη Τώρα», Φρέντερικ Φόρεστ

Πέθανε ο ηθοποιός του «Αποκάλυψη Τώρα», Φρέντερικ Φόρεστ Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Την είδηση του θανάτου του Φρέντερικ Φόρεστ ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Twitter η Μπέτι Μίντλερ, με την οποία είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Rose» πριν από 40 και πλέον χρόνια.

«Πέθανε ο σπουδαίος και αγαπημένος Φρέντερικ Φόρεστ. Ευχαριστώ όλους τους φανς και φίλους για την στήριξή τους αυτούς τους τελευταίους μήνες. Ήταν ένας εκπληκτικός ηθοποιός και ένας υπέροχος άνθρωπος και είμαι τυχερή που τον είχα στη ζωή μου».

Ο Φρέντερικ Φόρεστ δε, είχε προταθεί για Όσκαρ Β' ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «The Rose».

Το βιογραφικό του Φρέντερικ Φόρεστ

Ο Φρέντερικ Φόρεστ γεννήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου του 1936 στο  Waxahachie του Τέξας. Έκανε το ντεμπούτο του σε off-Broadway παραγωγές το 1966 στο «Viet Rock» και ακολούθησαν μικροί ρόλοι σε τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.
Έγινε γνωστός με την εμφάνισή του στην ταινία του 1972 «When the Legends Die» για την οποία προτάθηκε και για Χρυσή Σφαίρα.

Είχε επίσης εμφανιστεί ως Jay "Chef" Hicks στη  ταινία του 1979 «Αποκάλυψη Τώρα» αλλά και στο «Valley Girl» του 1983.

Άλλες ταινίες στις οποίες εμφανίστηκε ήταν οι «The Conversation» (1974), «The Executioner» (1975), «The Missouri Breaks» (1976), «One from the Heart» (1981), «Hammett» (1982), «Cat Chaser» (1989), «Trauma» (1993), «Lassie» (1994), «The Brave» (1997). Στον κινηματογράφο έκανε την τελευταία του εμφάνιση στο «Όλοι οι άνθρωποι του Βασιλιά» του 2006.

Στην τηλεόραση είχε εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια του «21 Jump Street» (1987), και στις μίνι σειρές «Lonesome Dove» (1989), «I Know My First Name Is Steven» (1989), και «Andersonville» (1996).

Ο Φρέντερικ Φόρεστ είχε παντρευτεί και χωρίσει δύο φορές.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM