Εξαφανίστηκε 12χρονη από τη Θεσσαλονίκη

Εξαφανίστηκε 12χρονη από τη Θεσσαλονίκη Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες αρχές για την εξαφάνιση ενός 12χρονου παιδιού από την περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του αναφέρει ότι το μεσημέρι της 5ης Ιουλίου εξαφανίστηκε από την Τούμπα Θεσσαλονίκης, η Κυριακή Δελέντα, 12 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης σήμερα, 6 Ιουλίου και άμεσα προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas.

Η Κυριακή Δελέντα έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,65 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή-κόκκινη μπλούζα με το λογότυπο «I love pizza», λευκό σορτσάκι, λευκά-γκρι αθλητικά παπούτσια μάρκας «nike» και μαύρη τσάντα ώμου.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ