Καιρός: Μέχρι τους 43 °C η θερμοκρασία το επόμενο 10ήμερο - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Μέχρι τους 43 βαθμούς η θερμοκρασία μέσα στο επόμενο 10ήμερο - Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / Eurokinissi
0

Με ανάρτησή του για τον καιρό των επόμενων ημερών ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου κάνει λόγο για καύσωνα με τη θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 43 βαθμούς Κελσίου.

Συγκεκριμένα, ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρει πως η θερμοκρασία μέσα στις επόμενες 10 ημέρες, δηλαδή από Δευτέρα 10 Ιουλίου έως Τετάρτη 19 Ιουλίου, θα κυμανθεί από 35 έως 43 βαθμούς Κελσίου ενώ παραθέτει και ένα σχετικό μετεώγραμμα.

Σύμφωνα με το μετεώγραμμα η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες θα είναι ως εξής:

  • Δευτέρα 10/7: 35 βαθμούς Κελσίου
  • Τρίτη 11/7: 37 βαθμούς Κελσίου
  • Τετάρτη 12/7: 39 βαθμούς Κελσίου
  • Πέμπτη 13/7: 41 βαθμούς Κελσίου
  • Παρασκευή 14/7: 43 βαθμούς Κελσίου
  • Σάββατο 15/7: 41 βαθμούς Κελσίου
  • Κυριακή 16/7: 38 βαθμούς Κελσίου
  • Δευτέρα 17/7: 38 βαθμούς Κελσίου
  • Τρίτη 18/7: 39 βαθμούς Κελσίου
  • Τετάρτη 19/7: 39 βαθμούς Κελσίου

Παράλληλα, ο μετεωρολόγος ανέφερε πως «για να υπολογίσετε με αρκετή ακρίβεια τη θερμοκρασία στην περιοχή που σας ενδιαφέρει, διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση στο μετεώγραμμα». Εξήγησε επίσης πως οι θερμοκρασίες «ανάλογα με την περιοχή, το υψόμετρο και την γειτνίαση στη θάλασσα οι θερμοκρασίες θα διαφέρουν». Ειδικότερα, έγραψε πως «στους κλειστούς κάμπους υπολογίστε έως 1-2 βαθμούς υψηλότερη θερμοκρασία. Στις ορεινότερες περιοχές (500-1000 μέτρα υψόμετρο), 4 με 8 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία. Στα παραθαλάσσια αλλά και στα νησιά, 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη θερμοκρασία απ’ αυτή που φαίνεται στο μετεώγραμμα».

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Ελλάδα / Διακοπή στη δίκη Κορκονέα - Παραιτήθηκε η συνήγορος υπεράσπισης μετά από αντιπαράθεση με την Κωνσταντοπούλου

Η δικηγόρος Δέσποινα Σβερώνη, που είχε διατελέσει βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή, παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του δολοφόνου του Αλέξη Γρηγορόπουλου
LIFO NEWSROOM
Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ