ADVERTORIAL

Καλοκαίρι σημαίνει ελευθερία, ξεγνοιασιά, μα, πάνω απ’ όλα, ταξίδια, κοντινά ή μακρινά, όπου κι αν βάλει ο νους σου. Και φέτος, χάρη στη συνεργασία της ΔΕΗ με την AEGEAN, έχεις την ευκαιρία να ταξιδέψεις κυριολεκτικά όπου θες, επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες προορισμούς εσωτερικού και εξωτερικού.

Πιστή στην πελατοκεντρική στρατηγική της και έχοντας πάντα στο επίκεντρο τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών της, η ΔΕΗ, σε συνεργασία με την AEGEAN, φέρνει τη νέα υπηρεσία επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards Miles και μαζί το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στον αεροπορικό κλάδο στην Ελλάδα.

Με το ΔΕΗ myRewards Miles οι πελάτες ΔΕΗ μπορούν να συνδέσουν τον Miles+Bonus λογαριασμό τους με τον νέο ψηφιακό κόσμο myΔΕΗ και να κερδίσουν μίλια από τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις συναλλαγές τους με τη ΔΕΗ καθώς και να εξαργυρώσουν μίλια για την πληρωμή του λογαριασμού ρεύματος. Παράλληλα, τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus της AEGEAN αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία και περισσότερες επιλογές από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα. 

Εξαργύρωση Μιλίων

Οι πελάτες της ΔΕΗ μπορούν να εξαργυρώνουν Miles+Bonus μίλια για να πληρώσουν τον λογαριασμό τους. Στο πρόγραμμα ΔΕΗ myRewards Miles η αναλογία εξαργύρωσης είναι 300 μίλια για κάθε 1 ευρώ του λογαριασμού. Διευκρινίζεται ότι οι πελάτες μπορούν να εξοφλήσουν ακόμη και το συνολικό ποσό του λογαριασμού τους, εξαργυρώνοντας μίλια. Το μικρότερο ποσό που μπορεί να εξαργυρωθεί για πληρωμή λογαριασμών είναι τα 4.500 μίλια. 

Miles+Bonus

Το Miles+Bonus είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα επιβράβευσης στον αεροπορικό κλάδο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 2,5 εκατ. μέλη και πάνω από 200 συνεργάτες, και έκλεισε φέτος 20 χρόνια δημιουργίας αξίας για τους επιβάτες της AEGEAN και της Olympic Air. Το Miles+Bonus ανταμείβει την προτίμηση των μελών του με προνόμια και υπηρεσίες που μετατρέπουν κάθε ταξίδι σε μια μοναδική εμπειρία. Μάθετε περισσότερα για το Miles+Bonus εδώ.

 
 

ΔΕΗ myRewards

Η ΔΕΗ εγκαινίασε μια νέα εποχή αποκλειστικών προσφορών και εκπτώσεων για όλους τους πελάτες της με το πρόγραμμα επιβράβευσης ΔΕΗ myRewards, εξασφαλίζοντας ειδικά γι’ αυτούς προνόμια και σημαντικές εκπτώσεις μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες μάρκες της αγοράς. Στην ενότητα ΔΕΗ myRewards, στο νέο myΔΕΗ, οι πελάτες μπορούν να βρουν, εκτός από τη νέα υπηρεσία ΔΕΗ myRewards Miles, και το ΔΕΗ myRewards Coupons με δωρεάν κουπόνια προσφορών και εκπτώσεων για φαγητό και καφέ, αποδράσεις, προσφορές για παιδιά, αγορές, εκπαίδευση, υγεία και ευεξία, τεχνολογία, αυτοκίνητο και υπηρεσίες.

Περισσότερες πληροφορίες στο myΔΕΗ και στο myΔΕΗ app.