ADVERTORIAL

 

Το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας ήδη έχει «ντυθεί» στα χρώματα και στους ρυθμούς του Phaex - οι ντόπιοι, οι Έλληνες επισκέπτες, αλλά και οι επισκέπτες από το εξωτερικό ετοιμάζονται να γίνουν ένα υπό τον ρυθμό της μουσικής, στα μαγευτικά dancefloors που έχουν στηθεί για τις ανάγκες τις φετινής διοργάνωσης.

 

Το Phaex Festival επιστρέφει δυναμικά στην Κέρκυρα

 

Πέμπτη 3 Αυγούστου

Η δράση ξεκινάει το απόγευμα στην εμβληματική Spianada Square, μία από τις μεγαλύτερες πλατείες στην Ευρώπη. Σε έναν χώρο μοναδικής ομορφιάς, στο κέντρο της πόλης, και μέσα από το θρυλικό μουσικό κιόσκι που βρίσκεται εκεί, η έναρξη του Phaex θα είναι άκρως μελωδική και για όλα τα γούστα: live instrumental DJ set από τον Νorma, με τη συνοδεία σαξοφώνου και βιολιού, συνέχεια την επανένωση των αγαπημένων Gus & Bonso στα decks, και κλείσιμο με τους ήχους του γνωστού μουσικοσυνθέτη – DJ, AND.ID.

 

The Phaex Fastival Experience is here

 

Το βράδυ η ατμόσφαιρα και η ενέργεια αλλάζει, με το πρώτο μεγάλο show του φεστιβάλ, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων, με δωρεάν είσοδο. Οι δυναμικοί Anfisa Letyago και Marco Faraone, αλλά και οι «δικοί μας» Mikee και Mattik καταλαμβάνουν τα decks του 54 Dreamy Nights σε ένα audiovisual υπερθέαμα.

 

The Phaex Fastival Experience is here

 

Παρασκευή 4 Αυγούστου

Από τις 17.00 το απόγευμα, στο Pazuzu Beach Bar με τον εξαιρετικό ήχο και μπροστά στη θάλασσα, οι The Man With A Speaker, Reign Of Time και Petros Odin ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα, για να ακολουθήσει ένα extended sunset set από τους σούπερσταρ της melodic σκηνής και αγαπημένους του ελληνικού κοινού, Mind Against.

 

Το Phaex Festival επιστρέφει δυναμικά στην Κέρκυρα

 

Μετά τις 22:00 τα kicks θα ηχήσουν δυνατά στην απέραντη, καταπράσινη και δροσερή έκταση του Corfu Golf Club. Petros Odin, Sikele, Bleur & MB1, αλλά και Cirkle live set θέτουν τις βάσεις για την εμφάνιση της μίας και μοναδικής DJ, producer, label owner Nina Kraviz, που ετοιμάζεται να σηκώσει το κοινό του Phaex στον αέρα.

 

The Phaex Fastival Experience is here

 

Σαββατο 5 Αυγούστου

Λίγο πριν τη δύση του ηλίου, οι «Φαίακες» σαλπάρουν από το νέο λιμάνι της Κέρκυρας για την περιήγησή τους στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, με φόντο το Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας. Το πολυαναμενόμενο εξωτικό boat party του Phaex θα «ντύσουν» με τους ήχους τους οι John & Always Late, με main act τον δεξιοτέχνη Ιταλό Francesco Del Garda, σε ένα extended vinyl set.

 

Το βραδινό Σαββατιάτικο ραντεβού έχει κλείσει στο πασίγνωστο Loco Dance Club, όπου η ενέργεια θα χτυπήσει κόκκινα με τους KPRO x Larry G, Hudd. O Marlon Hoffstadt βάζει στη εξίσωση τη δυναμική, Βερολινέζικη προσέγγισή του στον ηλεκτρονικό ήχο και ο Enrico Sangiuliano, ως ένα από τα πιο σημαντικά ταλέντα του χώρου, παρουσιάζει τη δική του, εξαιρετικά δημοφιλή προσέγγιση στην techno.

 

The Phaex Fastival Experience is here

 

Κυριακή 6 Αυγούστου

Η τελευταία μέρα του φετινού Phaex υπόσχεται δυνατές στιγμές και αναμνήσεις. Μεγάλη στιγμή η συνάντηση του πρωτοπόρου και βραβευμένου με Grammy, Dubfire, με τον αεικίνητο και χαρισματικό, Patrick Mason, στα decks του μαγευτικού Nagual Beach Bar. Το line up σημπληρώνουν οι Fog και Street Outdoors.

 

The Phaex Fastival Experience is here

 

Το closing party του Phaex 2023 θα πραγματοποιηθεί στο Loco Dance Club. Headliner της βραδιάς η επιδραστική και iconic φιγούρα της Γερμανικής σκηνής, Ellen Allien, πασίγνωστη για τα πολυσυλλεκτικά και ιδιαίτερα set της. Μαζί της θα εμφανιστούν ο avant-garde καλλιτέχνης Marron, ο δημιουργός του super hit “Push Up”, Creeds, αλλά και οι Salin B2B Ate.

 

*Στο πλαίσιο του Phaex, και μέσω επικοινωνίας με το team του, διοργανώνονται διάφορα custom-made activities, όπως sound healing experiences, private boat tours, επισκέψεις σε σημαντικά αξιοθέατα του νησιού.

*Η διοργάνωση προσφέρει μετακίνηση από και προς τα stages.

 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

https://www.more.com/music/phaex-2023

phaex.gr

www.facebook.com/PhaexFestival

www.instagram.com/phaex_official

Οδηγός Διασκέδαση