Βόλος: Χτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι με μεταλλικό βραστήρα - Τι ισχυρίστηκε

Βόλος: Χτύπησε τη σύζυγό του στο κεφάλι με μεταλλικό βραστήρα - Τι ισχυρίστηκε Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου: EUROKINISSI
0

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε 33χρονη στον Βόλο από τον σύζυγό της, ο οποίος τη χτύπησε στο κεφάλι με ηλεκτρικό βραστήρα.

Η 33χρονη κατέθεσε καταγγελία κατά του συνομήλικου συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, χθες. 

Μετά από έντονο καυγά στο σπίτι, όπου διαμένουν με το ανήλικο παιδί τους, ο άνδρας εκσφενδόνισε το μεταλλικό αντικείμενο κατά της συζύγου του βρίσκονταν τη στο κεφάλι, όπως μεταφέρει το thenewspaper.gr. 

Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και μετέβη στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως ο τραυματισμός της ήταν ελαφρύς. 

Σε βάρος του 33χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης και οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου.

Στην κατάθεσή του, ο ίδιος παραδέχθηκε το γεγονός αλλά είπε ότι όλα έγιναν πάνω στην ένταση της στιγμής. 

Το θύμα σημείωσε πως δεν επιθυμεί τη δίωξή του και πως κάλεσε την αστυνομία για να συνετίσει τον σύζυγό της. 

«Δεν ήθελα να το τραβήξω τόσο πολύ» είπε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας πως δεν γνώριζε ότι πρόκειται για αδίκημα για το οποίο υπάρχει αυτεπάγγελτη δίωξη

Αν και ο εισαγγελέας της έδρα πρότεινε την ενοχή του 33χρονου, το δικαστήριο αποφάσισε την αθώωσή του, για χάρη του παιδιού τους.

 
Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Ελλάδα / Χανιά: Θάνατος 19χρονου αθλητή πολεμικών τεχνών – Σε εξέλιξη η έρευνα για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια προπόνησης σε σχολή πολεμικών τεχνών στα Χανιά, όταν ο 19χρονος δέχθηκε ένα δυνατό χτύπημα στο κεφάλι από συναθλητή ή συναθλήτριά του
LIFO NEWSROOM
Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Ελλάδα / Χαλκιδική: Ο πατέρας του 19χρονου κατέθεσε μήνυση κατά αιρετών του Δήμου Κασσάνδρας

Η οικογένεια του αδικοχαμένου Γιάννη σύμφωνα με πληροφορίες θεωρεί πως ανοίγει ο δρόμος για την άσκηση ποινικών διώξεων σχετικά με τον θάνατο του γιου τους τον Αύγουστο του 2024
LIFO NEWSROOM