Νέα Φιλαδέλφεια: Σε ξενοδοχείο στους Αμπελόκηπους οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ- Περικυκλωμένο το κτίριο από την ΕΛΑΣ

Δολοφονία στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Ταμπουρωμένοι» σε κεντρικό ξενοδοχείο οι χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Λίγες ώρες έχουν περάσει από τη δολοφονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, και οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει μέλη των Bad Blue Boys σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι Κροάτες οπαδοί που διέφυγαν της σύλληψης μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρίσκονται σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας στην περιοχή των Αμπελοκήπων.

Εκεί οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν καταφέρει να περικυκλώσουν το κτίριο με τους οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ΕΡΤ, μετά τα χθεσινά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο 29χρονος Μιχάλης Κατσουρής. Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί τρεις προσαγωγές.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM