Νέα Φιλαδέλφεια- Μιχάλης Κατσουρής: Δύσκολη η ταυτοποίηση του δολοφόνου λόγω «τυφλού σημείου»

Νέα Φιλαδέλφεια- Μιχάλης Κατσουρής: Δύσκολη η ταυτοποίηση του δολοφόνου λόγω «τυφλού σημείου» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Συνεχίζονται σήμερα οι μεταγωγές των προφυλακισθέντων για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για την ταυτοποίηση του δράστη. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί έφυγαν από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επτά Κροάτες για 16 σωφρονιστικά καταστήματα σε όλη τη χώρα. Συνολικά 50 άτομα έχουν μεταφερθεί από τη ΓΑΔΑ ενώ μένουν ακόμα 55. Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας τόσο κατά τη μεταγωγή, όσο και κατά την παραμονή τους στις φυλακές για να αποφευχθεί κάποιο επεισόδιο είτε με Έλληνες, είτε με Σέρβους κρατουμένους.

Όσον αφορά τις έρευνες, ένα από τα σενάρια που εξετάζεται είναι το μαχαίρωμα να έχει γίνει σε κάποιο «τυφλό» σημείο, χωρίς κάμερες. Για αυτό προσπαθούν να φθάσουν στα ίχνη του δράστη μέσα από συγκεκριμένα στοιχεία, όπως κάποιο τατουάζ ή κάποιο άλλο εξωτερικό χαρακτηριστικό, το οποίο ενδεχομένως θα μπορούσε να τον προδώσει.

Καθοριστικό ρόλο στην πορεία των ερευνών θα παίξει το γενετικό υλικό. Ήδη, έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ανάλυσης από τους 105 προφυλακιστέους. Θα γίνει επιχείρηση ταυτοποίησης με το γενετικό υλικό, το οποίο έχει βρεθεί στο σώμα και στα ρούχα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ενώ οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να ξεκλειδώνουν και τα κινητά τηλέφωνα των κατηγορουμένωναναζητώντας στοιχεία για τη μοιραία νύχτα στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Σε εξέλιξη η ΕΔΕ στην ΕΛΑΣ

Παράλληλα, σε εξέλιξη είναι και η ΕΔΕ της ΕΛΑΣ, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα το ενδεχόμενο και για έκτακτες κρίσεις των ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών του Σώματος.

Είναι ενδεικτικό ότι στα βίντεο που κυκλοφόρησαν τα τελευταία 24ωρα οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ οργανώνονται ανενόχλητοι στη Νέα Φιλαδέλφεια, κρατώντας ξύλα στα χέρια, φορώντας κουκούλες και κράνη, προκειμένου να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ