Τροχαίο ατύχημα στην Πάρο: Αυτοκίνητο χτύπησε σε κολόνες, σε τοίχο και κατέληξε σε χωράφι

Τροχαίο στην Πάρο: ΙΧ έκανε τούμπες, συγκρούστηκε σε κολόνες και κατέληξε διαλυμένο σε χωράφια Facebook Twitter
Φωτ.: Psts / YouTube
0

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Πάρο όταν ένα αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του. Ο συνοδηγός νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στον κεντρικό δρόμο της Πάρου, που συνδέει την Παροικιά με τη Νάουσα. Εκεί, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και κατέληξε σε χωράφια διαλυμένο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του parianotypos, κάτω από άγνωστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, το αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και αρχικά χτύπησε σε στύλο ηλεκτροδότησης, ενώ στη συνέχεια πάνω σε κτίσμα.

Το αυτοκίνητο συνέχισε την ανεξέλεγκτη πορεία του, χτυπώντας σε  άλλη κολόνα, έπειτα έκανε τούμπες, χτύπησε σε τοιχίο και σταμάτησε ύστερα από 200 μέτρα, καταλήγοντας στα χωράφια.

Το αυτοκίνητο διαλύθηκε σε κομμάτια που σκορπίστηκαν σε όλη τη διαδρομή. Ο οδηγός του οχήματος κατάφερε να βγει σχεδόν χωρίς τραύματα, ενώ ο συνοδηγός είναι πολυτραυματίας και γι' αυτό τον λόγο χρειάστηκε να μεταφερθεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και νοσηλεύεται.

Με πληροφορίες από parianotypos, mega

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ