Στην εντατική παραμένει ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί- Τι λένε οι γιατροί

Λέρος: Στην εντατική παραμένει ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί- Τι λένε οι γιατροί Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί, όπως και η σύζυγός του, μετά το σοβαρό ατύχημα που είχαν με ταχύπλοο σκάφος κοντά στη Λέρο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας του βαθύπλουτου επιχειρηματία, Esas Holdings, «η κατάσταση της υγείας του ζεύγους Σαμπανσί βελτιώνεται και παρακολουθούνται σχολαστικά», μετά την ολοκλήρωση των επεμβάσεων στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθούν.

Σημειώνεται πως το ζευγάρι αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λέρου, αλλά λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του έφτασε με πλωτό σκάφος στην Αλικαρνασσό και κατόπιν με αεροσκάφος σε ιδιωτική κλινική της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρει η Milliyet, ο Αλί Σαμπανσί και η σύζυγός του βρίσκονταν μαζί με τα παιδιά τους στα ελληνικά νησιά για να γιορτάσουν την επέτειο του γάμου τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Τούρκος επιχειρηματίας αργά το απόγευμα της Πέμπτης επιβιβάστηκε σε ταχύπλοο αφήνοντας το ιδιωτικό του σκάφος, προκειμένου να επισκεφτεί ταβέρνα στους Λειψούς, όταν προσέκρουσε σε ύφαλο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά μαζί με τη σύζυγό του, Βουσλάτ Ντογάν Σαμπανσί. Στο σκάφος βρίσκονταν και τα δύο τους παιδιά, τα οποία πήδηξαν στη θάλασσα λίγο πριν το ατύχημα και δεν τραυματίστηκαν.

Η θεραπεία του ζευγαριού συνεχίζεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας, αναφέρει η Milliyet, προσθέτοντας πως ο Αλί Σαμπανσί, του οποίου αφαιρέθηκε η σπλήνα και τοποθετήθηκε στεντ στην αορτή του, εξακολουθεί να είναι σε αναισθησία, αλλά καλά στην υγεία του. Την ίδια ώρα η κατάσταση υγείας της συζύγου του βελτιώνεται συνεχώς, με τους γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι πως θα βγει σύντομα από την εντατική.

Στο ιδιωτικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης όπου νοσηλεύονται, τους επισκέφθηκε και ο κυβερνήτης της πόλης, Νταβούτ Γκιούλ, ο οποίος εξερχόμενος του κτιρίου δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν είναι σωστό να πει κάτι για την κατάσταση της υγείας τους αλλά πως αυτό πρέπει να γίνει γνωστό από ανακοίνωση της ίδιας της οικογένειας. Από την πλευρά του, πάντως, ανέφερε πως από όσα είναι γνωστά, τόσο ο επιχειρηματίας, όσο και η σύζυγός του «είναι καλά».

Με πληροφορίες από Milliyet

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηγέτης των Σερβοβόσνιων διαφεύγει στη Μόσχα καθώς οι Αρχές εντείνουν τις προσπάθειες σύλληψής του

Διεθνή / Ο ηγέτης των Σερβοβόσνιων διαφεύγει στη Μόσχα καθώς οι Αρχές εντείνουν τις προσπάθειες σύλληψής του

Η Μόσχα έχει μακρά παράδοση αδιαφορίας προς τα εντάλματα της Interpol, όταν πρόκειται για πρόσωπα με πολιτική σημασία ή συμμαχική στάση απέναντι στο Κρεμλίνο
LIFO NEWSROOM
Τα νομοσχέδια κατά των τρανς στις ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο «ακραία», προειδοποιεί φιλανθρωπική οργάνωση

Διεθνή / Τα νομοσχέδια κατά των τρανς ατόμων στις ΗΠΑ γίνονται όλο και πιο «ακραία»

Η Αμερικανική Ένωση Πολιτικών Ελευθεριών έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον 1.570 προτεινόμενα νομοσχέδια που στοχεύουν στα δικαιώματά τους, με 527 μόνο τους πρώτους τρεις μήνες του 2025
LIFO NEWSROOM
Σουηδία: Η κυβέρνηση προωθεί νομοσχέδιο με «κανόνες συμπεριφοράς» για μετανάστες - Οι παραβάτες θα απελαύνονται

Διεθνή / Σουηδία: Η κυβέρνηση προωθεί «κανόνες συμπεριφοράς» για μετανάστες - Οι παραβάτες θα απελαύνονται

Οι «παραβάσεις του τρόπου ζωής» θα αφορούν τη διάπραξη αδικήματος, τη διατάραξη της δημόσιας τάξης αλλά και την υπεράσπιση της τρομοκρατίας ή ενεργειών που «απειλούν την ασφάλεια» της χώρας
LIFO NEWSROOM
Τι είναι το Ghibli Style που έχει γίνει παγκόσμιο viral και γιατί προκαλεί αντιδράσεις

Διεθνή / Τι είναι το Ghibli Style που έχει γίνει παγκόσμιο viral και γιατί προκαλεί αντιδράσεις

Τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης που παράγουν εικόνες, όπως αυτό του ChatGPT αλλά και το Midjourney, μπορούν να μιμηθούν το στυλ του Χαγιάο Μιγιαζάκι λαμβάνοντας μόνο μερικές οδηγίες και μία εικόνα αναφοράς από τον χρήστη
LIFO NEWSROOM
Μόνος στο σπίτι ο Μακόλεϊ Κάλκιν: «Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου εδώ και 30 χρόνια»

Διεθνή / Μόνος στο σπίτι ο Μακόλεϊ Κάλκιν: «Δεν έχω καμία σχέση με τον πατέρα μου εδώ και 30 χρόνια»

«Είναι ένας άνθρωπος που έκανε επτά παιδιά και τώρα έχει τέσσερα εγγόνια και κανένα από αυτά δεν θέλει να έχει σχέση μαζί του» είπε ο διάσημος ηθοποιός για τον πατέρα του
LIFO NEWSROOM
Φλόριντα: Ψηφίζουν χαλάρωση της παιδικής εργασίας, για να καλυφθούν τα κενά από τις απελάσεις μεταναστών

Διεθνή / Φλόριντα: Ψηφίζουν χαλάρωση της παιδικής εργασίας, για να καλυφθούν τα κενά από τις απελάσεις μεταναστών

Οι βουλευτές της πολιτείας συζητούν νέο νομοσχέδιο που θα επιτρέπει εργασία και τη νύχτα από τα 14 και θα καταργεί το διάλειμμα για φαγητό στους 16χρονους εργαζόμενους
LIFO NEWSROOM