Η μητέρα του Ρουμπιάλες κλείστηκε σε εκκλησία, κάνει απεργία πείνας- Λόγω του σκανδάλου με το φιλί

Η μητέρα του Ρουμπιάλες κλείστηκε σε εκκλησία, κάνει απεργία πείνας- Λόγω του σκανδάλου με το φιλί Facebook Twitter
Η μητέρα του Ρουμπιάλες δήλωσε ότι θα μείνει «επ' αόριστον» στην εκκλησία (Φωτ.: EPA)
0

Η μητέρα του Λουίς Ρουμπιάλες κλείστηκε σε εκκλησία και δήλωσε ότι ξεκινά απεργία πείνας, για να υποστηρίξει τον γιο της, μετά το τεράστιο σκάνδαλο που προκάλεσε η κίνησή του να φιλήσει την Τζένιφερ Ερμόσο, κατά την τελετή απονομής του Μουντιάλ γυναικών. 

Η απόφαση της Άνχελες Μπέχαρ να κλειστεί σε εκκλησία του 19ου αιώνα, στη νότια Ισπανία, είναι το τελευταίο επεισόδιο στο σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει στην Ισπανία εξαιτίας των ενεργειών του προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας τον οποίο η FIFA έπαυσε από τα καθήκοντά του. Στην τελετή απονομής, ο 46χρονος έπιασε από το κεφάλι την Τζένιφερ Ερμόσο και φίλησε την ποδοσφαιρίστρια στο στόμα. 

Σήμερα, η μητέρα του, κλείστηκε σε εκκλησία στην πόλη Μοτρίλ και δήλωσε αποφασισμένη να μείνει εκεί με την αδελφή της, σύμφωνα με το Efe. Η Μπέχαρ είπε ότι σκοπεύει να μείνει στην εκκλησία «επ’ αόριστον, μέρα και νύχτα» και συμπλήρωσε ότι ξεκίνησε απεργία πείνας, μέχρι να βρεθεί μία λύση στο «αδικαιολόγητο, απάνθρωπο και αιμοδιψές» κυνήγι σε βάρος του γιου της. 

«Δεν είναι ικανός να βλάψει τον οποιονδήποτε», ισχυρίστηκε. «Δεν υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση από τη στιγμή που υπάρχει συναίνεση και από τις δύο πλευρές, όπως αποδεικνύουν οι φωτογραφίες», συμπλήρωσε η μητέρα του Ρουμπιάλες.

Η κίνηση του Λουίς Ρουμπιάλες προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις, εντός και εκτός Ισπανίας. Αυτός επέμεινε στην απόφασή του να μην παραιτηθεί, αλλά το Σάββατο η FIFA τον έπαυσε προσωρινά από τα καθήκοντά του- για 90 ημέρες- και απαγόρευσε τόσο στον ίδιο όσο και σε οποιονδήποτε από την ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να επικοινωνήσουν με την Ερμόσο και το στενό περιβάλλον της. 

Πολιτικοί στην Ισπανία, όπως και ποδοσφαιρικοί σύλλογοι, έχουν καταδικάσει τη συμπεριφορά του Ρουμπιάλες. Την Παρασκευή, ο 46χρονος επιχείρησε να παρουσιάσει τον εαυτό του ως θύμα και ισχυρίστηκε ότι ήταν φιλί το συναινετικό, επειδή ρώτησε την Ερμόσο πριν κάνει την κίνηση και εκεί είπε «ΟΚ». 

Όμως, η ποδοσφαιρίστρια διέψευσε κατηγορηματικά ότι συναίνεσε. Σε δήλωσή της ξεκαθάρισε ότι ο Ρουμπιάλες ψεύδεται και τόνισε ότι αυτή η στιχομυθία δεν έγινε ποτέ. Αντίθετα, υπογράμμισε, ένιωσε ότι έπεσε «θύμα επιθετικότητας» και ο 46χρονος «δεν τη σεβάστηκε». 

Αθλητισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσισμό - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Αθλητισμός / Ισπανία: Παίκτης της Χετάφε κατήγγειλε ρατσιστική συμπεριφορά - Να μην μιλάει μέχρι να μάθει ισπανικά, απάντησε ο πρόεδρος της ομάδας

Η αντίδραση του Άνχελ Τόρες στους ισχυρισμούς του Νιγηριανού ποδοσφαιριστή Κριστάντους Ούτσε, σχολιάστηκε αρνητικά στα social media
LIFO NEWSROOM
Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Αθλητισμός / Ένας στους 3 παίκτες του NFL πιστεύει ότι πάσχει από χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια (CTE)

Οι περισσότεροι από τους παίκτες είχαν υποστεί διάσειση κατά τη διάρκεια της καριέρας τους, ενώ η NFL έχει πλέον αυστηρά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των τραυματισμών στο κεφάλι
LIFO NEWSROOM