Αίθριος ο καιρός αλλά με τοπικές βροχές και καταιγίδες- Πτώση θερμοκρασίας σήμερα

Καιρός: Αίθριος αλλά με τοπικές βροχές και καταιγίδες- Πτώση θερμοκρασίας σήμερα Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Αίθριος καιρός με τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες στα βορειοδυτικά αναμένεται σήμερα σύμφωνα με το meteo.

Παράλληλα, κύριο χαρακτηριστικό του καιρού είναι η μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά.

Πιο αναλυτικά, σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος τη χώρα αναμένονται καλές καιρικές συνθήκες με λίγες τοπικές νεφώσεις ενώ τοπικές βροχές και πιθανώς καταιγίδες αναμένονται σε τμήματα του Βορείου Ιονίου και της Ηπείρου. Την ίδια ώρα παραμένει υψηλή και τοπικά πολύ υψηλή η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και τοπικά στην Κρήτη.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρό με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και στα δυτικά έως 6 μποφόρ ενώ τις απογευματινές ώρες αναμένεται πρόσκαιρη μεταβολή των ανέμων σε νότιους-νοτιοδυτικούς στα κεντρικά και ανατολικά τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32-33 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος γενικά καιρό. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 13 έως 34-35 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο από 12 έως 28-29 βαθμούς Κελσίου, στη Θεσσαλία από 14 έως 33 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 13 έως 32-34 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 28-30 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 32-33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33-35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και στο Αιγαίο γενικά δυτικοί με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό έως 6-7 μποφόρ.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ