Φλόριντα: Κλείνουν τμήματα της Disney World- Λόγω του τυφώνα Idalia

Φλόριντα: Κλείνουν τμήματα από το πάρκο Disney World λόγω του τυφώνα Idalia Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash
0

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει τεθεί η Φλόριντα εξαιτίας του τυφώνα Idalia με αποτέλεσμα να κλείσουν για σήμερα τμήματα από το δημοφιλές πάρκο ψυχαγωγίας Walt Disney World στο Ορλάντο.

Όπως ανέφερε η εταιρεία της Disney σε έκτακτη ανακοίνωσή της για τον τυφώνα Idalia, το υδάτινο πάρκο Typhoon Lagoon του Walt Disney World θα παραμείνει κλειστό σήμερα λόγω «κακών καιρικών συνθηκών». Επίσης, θα είναι κλειστά τα μίνι γήπεδα γκολφ του πάρκου Winter Summerland και Fantasia Gardens.

Τα υπόλοιπα πάρκα στο Walt Disney World αναμένεται να λειτουργήσουν κανονικά, αλλά η εταιρεία αναφέρει στην ανακοίνωσή της ότι θα συνεχίσει να παρακολουθεί την πορεία του τυφώνα Idalia και θα προσαρμόσει ανάλογα το πρόγραμμά του.

Την Τρίτη, ο δήμος του Ορλάντο είχε ανακοινώσει ότι το δημαρχείο και οι μη απαραίτητες τοπικές υπηρεσίες θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη για προληπτικούς λόγους, ενώ επέστησε την προσοχή στους πολίτες ενόψει του τυφώνα Idalia.

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λίβανος: Πληρώνουν 1.800 δολάρια κατ' άτομο για να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο με πολυτελή γιοτ

Διεθνή / Λίβανος: Πληρώνουν 1.800 δολάρια κατ' άτομο για να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο με πολυτελή γιοτ

Πολυτελή σκάφη που έκαναν κρουαζιέρες στον Λίβανο, τώρα χρησιμοποιούνται για τη διαφυγή των αμάχων - με πολύ υψηλό αντίτιμο - Ελάχιστες πλέον οι διαθέσιμες θέσεις σε πτήσεις
LIFO NEWSROOM
Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

Διεθνή / Τον «πιθανότερο διάδοχο» του Νασράλα φέρεται να δολοφόνησε το Ισραήλ

«Δεν έχουμε επαφή με τον Χασέμ Σαφιεντίν από χθες», είπε στο Reuters πηγή από τον Λίβανο - Τα ισραηλινά πλήγματα έχουν αποδεκατίσει την ηγεσία της Χεζμπολάχ, σχολιάζει το πρακτορείο ειδήσεων
LIFO NEWSROOM