Κακοκαιρία Daniel: Ένταση έξω από το δημαρχείο Βόλου

Κακοκαιρία Daniel: Ένταση έξω από το δημαρχείο Βόλου Facebook Twitter
Φωτ.: Mega
0

Ένταση σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα έξω από το δημαρχείου του Βόλου, την ώρα που ο πρωθυπουργός ενημερωνόταν για την κατάσταση στην περιοχή μετά την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel.

Σύμφωνα με το Mega υπήρξε ένταση ανάμεσα σε αγανακτισμένους πολίτες- οι οποίοι δεν έχουν νερό και ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας Daniel - και αστυνομικούς που βρίσκονταν στο σημείο. Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να σηκώσουν πανό διαμαρτυρίας, ενώ φώναζαν συνθήματα για το νερό μεταξύ άλλων. 

Περιοχές στον Βόλο είναι δίχως ρεύμα και νερό από την Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Για την κατάσταση που επικρατεί στις πληγείσες περιοχές πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο δημαρχείο του Βόλου παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Με πληροφορίες από Mega

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Ελλάδα / Σέρρες: Δεν ανήκει στον αγνοούμενο διοικητή το παρατημένο ΙΧ στο όρος Μπέλλες - Κανένα ίχνος του μέχρι σήμερα

Το αυτοκίνητο βρέθηκε στα χιόνια από κυνηγούς, λίγα χιλιόμετρα από εκεί που είχε βρεθεί και το εξάρτημα του ΙΧ που ταίριαζε στο μοντέλο του οχήματος του 45χρονου
THE LIFO TEAM