Η Υρώ Κολιακουδάκη προσπαθεί με απλά λόγια να εξηγήσει:
— πως φτιάχνεται το ροζέ κρασί
— τι είναι ο νέος και ο παλαιός κόσμος
— με τι φαγητά συνδυάζεται το ροζέ κρασί
— ποια είναι τα βήματα που πρέπει να κάνουμε για να συνδυάσουμε το φαγητό με το κρασί
— τι θα πιούμε στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι
— με τι θα συνδυάσουμε τη σούπα γλυκοκολοκύθας, ένα Χανιώτικο μπουρέκι, τη γαλοπούλα ή το χοιρινό και τα τυριά ή τα γλυκά μας. Ασύρτικο, βιδιανό, μοσχάτο σπίνας, λιάτικο, αγιωργίτικο αλλά και διεθνείς ποικιλίες όπως το sauvignon blanc, το chardonnay, το viognier, το gewurtztraminer, είναι μερικές από τις επιλογές που σας προτείνουμε.
— κλείνουμε με την ερώτηση του 1 εκατομμυρίου… στη σαμπάνια προσθέτουν ανθρακικό; Αυτό για να απαντηθεί στο επόμενο podcast!
«Το κρασί με απλά λόγια» είναι μία σειρά από podcasts γι' αυτούς που αγαπάνε το κρασί και έχουν απορίες σαν αυτές του Παναγιώτη.
Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ.
Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET:
Instagram: @irokoliakoudakis
Facebook: Iro Koliakoudakis
Παναγιώτης Ορφανίδης:
Instagram: @panagiotis_orfanidis
Facebook: Panagiotis Orfanidis