Η Υρώ και ο Παναγιώτης ξετυλίγουν μνήμες και παραδόσεις. Υμνούν την ρετσίνα, το ξεχωριστό κρασί της Ελλάδας.

 

Η Υρώ μιλάει για το πώς ξεκίνησε η παραγωγή της ρετσίνας και πηγαίνει πίσω στον χρόνο. Μοιράζεται μια πολύ συναισθηματική ιστορία από μια εμπειρία της και όλο το ταξίδεμα κλείνει με τη γευσιγνωσία του «Τζίτζικα και του Μέρμηγκα» της εξαιρετικής ρετσίνας από ροδίτη από το οινοποιείο Μαρκόγιαννη.

 

Καλούν και φέρνουν στην παρέα τους τον Γιάννη Χριστόπουλο οινολόγο και ιδιοκτήτη του οινοποιείου Μαρκόγιαννη, ο οποίος εξηγεί αναλυτικά πως φτιάχνεται η ρετσίνα και ποια είναι η αξία του ρετσινιού για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ρετσίνας.

 

Σας συνιστούμε να ακούσετε αυτό το podcast με γαυράκι τηγανιτό, κολοκυθοκεφτέδες, τζατζίκι, ταραμοσαλάτα, χταποδάκι στη σχάρα και χαλαρή διάθεση!

 

«Το κρασί με απλά λόγια» είναι μία σειρά από podcasts γι' αυτούς που αγαπάνε το κρασί και έχουν απορίες σαν αυτές του Παναγιώτη.

Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ.

 

Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET: 
Instagram:
@irokoliakoudakis
Facebook:
Iro Koliakoudakis

Παναγιώτης Ορφανίδης:
Instagram:
@panagiotis_orfanidis
Facebook:
Panagiotis Orfanidis