Η Υρώ και ο Παναγιώτης συζητάνε σ' αυτό το podcast για την εμφιάλωση του κρασιού σε εναλλακτικές συσκευασίες εκτός της γυάλινης φιάλης, και κυρίως για την εμφιάλωση σε αλουμινένια κουτιά.
Ξέρετε πότε πρωτοεμφιαλώθηκαν κρασιά σε κουτιά αλουμινίου; Τι λένε πρόσφατα άρθρα για το θέμα;
Είναι το ενεργειακό αποτύπωμα αρκετό για να εμφιαλώνονται κρασιά σε αλουμίνιο ή τετραπακ;
Ξέρατε, ότι έχει εμφιαλωθεί ελληνικό κρασί σε κουτί αλουμινίου και έκανε θραύση στην Αμερική;
Μαζί με την Υρώ και τον Παναγιώτη συζητάει ο Μηνάς Ψαράκης επαγγελματίας του κρασιού, ο οποίος εισάγει τα πρώτα ποιοτικά κρασιά εμφιαλωμένα σε κουτιά αλουμινίου από την canned wines co στην Ελλάδα.
Μας δίνει μια πρώτη εικόνα για την αντιμετώπιση των κρασιών αυτών στην Ελληνική αγορά και μας λέει με απλά λόγια πότε και γιατί να προτιμήσουμε κρασιά σε κουτί αλουμινίου.
«Το κρασί με απλά λόγια» είναι μία σειρά από podcasts γι' αυτούς που αγαπάνε το κρασί και έχουν απορίες σαν αυτές του Παναγιώτη.
Η Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET απαντάει στις απορίες του Παναγιώτη Ορφανίδη σχετικά με το κρασί, απλά και με χιούμορ.
Υρώ Κολιακουδάκη Dip WSET:
Instagram: @irokoliakoudakis
Facebook: Iro Koliakoudakis
Παναγιώτης Ορφανίδης:
Instagram: @panagiotis_orfanidis
Facebook: Panagiotis Orfanidis