Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Τσακαλώτου στην Αχτσιόγλου- Η ανάρτησή του

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Τσακαλώτου στην Αχτσιόγλου- Η ανάρτησή του Facebook Twitter
Φωτ.: SOOC
0

Τη στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου εξέφρασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ανάρτηση που έκανε στα social media, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος μπορεί να μην κατονομάζει την Έφη Αχτσιόγλου ή τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά είναι προφανές ότι εκφράζει τη στήριξή του στο πρόσωπο της πρώην υπουργού στην κούρσα για τη διαδοχή στον ΣΥΡΙΖΑ, πριν από τον δεύτερο γύρο των εκλογών, την ερχόμενη Κυριακή. 

«Την Κυριακή, κανονικά, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο σχέδια. Κανονικά. Αλλά αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι τελικά μόνο ένα σχέδιο με αρχή, μέση και τέλος. Σχέδιο που θα μπορούσε να συζητηθεί σε συνέδριο, όπου οι σύνεδροι θα μπορούσαν να προτείνουν αφαιρέσεις προσθέσεις ή τροποποιήσεις. Και εκεί θα έβγαιναν οι αναγκαίες συνθέσεις», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

«Από την άλλη πλευρά, δεν έχουμε σχέδιο αλλά μια πρόταση: “ψηφίστε με γιατί μπορώ να κερδίσω, γιατί είμαι πετυχημένος, γιατί έχω προσόντα... εμπιστευτείτε με”», συνέχισε, αναφερόμενος κατά τα φαινόμενα στον Στέφανο Κασσελάκη. 

«Δεν το λες και στρατηγική νίκης επί μιας σκληρής νεοφιλελεύθερης Δεξιάς, όπως εκφράζεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη», κατέληξε στην ανάρτησή του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. 

Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα για τον «πόλεμο λάσπης» 

Το απόγευμα της Τρίτης, με ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media, η Έφη Αχτσιόγλου προειδοποίησε ότι θα κινηθεί νομικά για τον «πόλεμο λάσπης» που δέχεται, απαντώντας στα περί «προδοσίας» του Αλέξη Τσίπρα. 

Στο βίντεο, κάνει λόγο για «άθλιες συκοφαντίες», που εμφανίζουν την ίδια και στελέχη που είναι στο πλευρό της «ως υπονομευτές του Αλέξη Τσίπρα». 

«Έχω διαβάσει τα πάντα: αδιανόητα σενάρια επιστημονικής φαντασίας διανθισμένα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, υβριστικά επίθετα, ακόμα και κραυγές για προδότες. Αυτή η αθλιότητα τελειώνει εδώ», τόνισε η Έφη Αχτσιόγλου. 

«Ήμουν ο άνθρωπος που δούλευε μέχρι την τελευταία μέρα, δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα με απόλυτη εμπιστοσύνη και αφοσίωση, υλοποιώντας καθημερινά τις πολιτικές μας αποφάσεις, δίχως να παρεκκλίνω, δίχως να δειλιάζω. Το ίδιο και οι άνθρωποι που σήμερα βρίσκονται στο πλευρό μου. Το ξέρετε αυτό. Το ξέρουν και οι συκοφάντες αυτό. Γι’ αυτό είμαι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσω όλα τα τα μέσα που μου δίνει ο νόμος απέναντι τους», συνέχισε. 

Παράλληλα, κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη, «που έχει υποστεί κι αυτός ανοίκειες επιθέσεις στις οποίες από την πρώτη στιγμή, δημόσια έχω τοποθετηθεί, να πάρει θέση για το αυτονόητο: να καταδικάσει τον πόλεμο λάσπης περί δήθεν υπονομευτών του Αλέξη Τσίπρα». 

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Στήριξη Παππά και Ακρίτα σε Κασσελάκη 

Σήμερα, ο Νίκος Παππάς και η Έλενα Ακρίτα εξέφρασαν τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Με τον Στέφανο Κασσελάκη είχαμε μια ξεκάθαρη πολιτική συζήτηση για το μέλλον της παράταξης. Είναι προφανές ότι στη βάση της συζήτησης που κάναμε, ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου και θα ενθαρρύνω την εκλογή του στον β' γύρο της Κυριακής. Θεωρώ ότι μπορεί να δώσει την πνοή και τον βηματισμό για να πάμε γρήγορα στην προοπτική της νίκης», δήλωσε ο Νίκος Παππάς μετά τη μεταξύ τους συνάντηση. 

Από την πλευρά της, η Έλενα Ακρίτα έγραψε σε ανάρτηση ότι συντάσσεται με τον Στέφανο Κασσελάκη. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως σε άρθρο της στις 17 Ιουλίου είχε γράψει πως θα στηρίξει την Έφη Αχτσιόγλου, ωστόσο, συνέχισε, την προβλημάτισαν οι δηλώσεις που έκανε η υποψήφια το βράδυ του πρώτου γύρου των εκλογών. 

«Όμως η προεκλογική περίοδος με αποκορύφωμα της δηλώσεις της υποψήφιας προέδρου την βραδιά της πρώτης Κυριακής, επαναδρομολογούν την πορεία μου. Η απαξίωση του 45% με χαρακτηρισμούς για το «θολό» αποτέλεσμα και την έλλειψη σοβαρότητας των ψηφοφόρων με προβλημάτισαν ιδιαίτερα», έγραψε μεταξύ άλλων η κ. Ακρίτα. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Ένας χρόνος από το δυστύχημα στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων στη Λιβύη - Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ

«Ουδεμία ενημέρωση υπάρχει, ουδείς ανέλαβε την ευθύνη της απώλειας αυτών των ζωών και επικρατεί  πλήρης άγνοια για τη διοικητική και δικαστική έρευνα», επισημαίνει το ΠΑΣΟΚ
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας

Πολιτική / Μητσοτάκης για «Σπίτι μου 2»: Επιλέξιμοι και όσοι πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια σε βάθος τριετίας- Τι αλλάζει

Δύο νέες διευκολύνσεις για όσους υποβάλλουν αίτημα συμμετοχής στο νέο πρόγραμμα - Στη σύσκεψη εξετάστηκε και το νέο πρόγραμμα άτοκων δανείων «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου»
LIFO NEWSROOM
Πεντέλη: «Να φύγουν οι φασίστες, τα παιδιά του Κασιδιάρη από το δημοτικό συμβούλιο»

Πολιτική / Πεντέλη: «Να φύγουν οι φασίστες, τα παιδιά του Κασιδιάρη από το δημοτικό συμβούλιο»

Ενταση προκάλεσε η παρουσία του Αθανασίου Χαλκιά, βουλευτή των Σπαρτιατών στην επεισοδιακή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πεντέλης - Διαβάστε τους εκρηκτικούς διαλόγους
LIFO NEWSROOM