Θάνατος δόκιμης πλοιάρχου: «Πρώτα εμφάνισε εξανθήματα, πρήξιμο, είχε πόνους», δήλωσε η μητέρα της 20χρονης

Θάνατος 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου: «Υποφέρω, πονάω» - Η μητέρα της ... Facebook Twitter
0

Η μητέρα της 20χρονης δόκιμης πλοιάρχου του εμπορικού ναυτικού, η οποία άφησε την τελευταία της μετά το πρώτο της ταξίδι, αναφέρθηκε στα συμπτώματα που εμφάνισε το παιδί της, αλλά και μετέφερε τα όσα τις έλεγε, αφότου αρρώστησε. 

Μιλώντας στο Mega, η μητέρα της δόκιμης πλοιάρχου Μαριάννας Τσίγκα, σημείωσε πως αρχικά εμφάνισε κάποια εξανθήματα στο σώμα και όταν εντάθηκαν τα συμπτώματα, δήλωνε πως «υποφέρει». 

«Πρώτα εμφάνισε εξανθήματα και φαγούρα. Πρήξιμο στα χέρια, είχε πόνους στο στήθος, στα γόνατα, στα κόκαλα, είχε εμετούς. Μου λέει το παιδί "μαμά, υποφέρω, πονάω"» σημείωσε, ειδικότερα και επεσήμανε πως συμβούλευσε το παιδί της να μιλήσει με γιατρό. 

«Της λέω αγάπη μου, μίλα με τον γιατρό εκεί. Ξέραμε ότι δεν είχε γιατρό το καράβι. Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν, μέχρι να δούμε από τι έφυγε το παιδί μου. Θέλω να πω ότι υπήρχαν άνθρωποι στο καράβι που το βοήθησαν, που δεν ήταν η δουλειά τους. Έχαναν πράγματα από τη δουλειά τους για να είναι δίπλα στο παιδί μου, και μου το είπε το παιδί μου όταν ήρθε» σημείωσε, στη συνέχεια η μητέρα της 20χρονης. 

«Μαμά, πονούσε το κεφάλι μου. Ο chief μου φυλούσε το κεφαλάκι και μου έδινε κουράγιο για να μην πονάω» είπε σε άλλο σημείο, μεταφέροντας τα λόγια του παιδιού της. 

Και παρότι μέρα με τη μέρα «βελτιωνόταν» η κατάστασή της, «κάτι υπήρχε το οποίο δεν μπορούσαν να βρουν. Ήταν κάτι εσωτερικό, μικρόβιο» εξήγησε και διευκρίνισε πως «δεν νοσηλεύτηκε» ενώ ήταν στο εξωτερικό

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η μητέρα της 20χρονης ανέφερε πως «ήθελε πάρα πολύ» να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα και η οικογένεια ήταν χαρούμενη που έκανε αυτό που ήθελε.  

«Η Μαριάννα μας δεν έφυγε, είναι εδώ, είναι εδώ και μας βλέπει και ταξιδεύει» κατέληξε. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM