Κάρλα Μπρούνι: Αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο- «Ήμουν τυχερή»

Κάρλα Μπρούνι: Αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με καρκίνο- «Ήμουν τυχερή» Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Η Κάρλα Μπρούνι αποκάλυψε πως στο παρελθόν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Με μια ανάρτηση στα γαλλικά και τα αγγλικά, η Κάρλα Μπρούνι έκανε γνωστό πως το 2019 διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Παραδέχθηκε ότι δίσταζε για καιρό να μιλήσει για αυτό, τονίζοντας ότι το έκανε τώρα προκειμένου να στείλει ένα μήνυμα στις γυναίκες: η μαστογραφία σώζει ζωές. 

«Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού πριν από τέσσερα χρόνια. Χειρουργική επέμβαση, ακτινοθεραπεία, ορμονοθεραπεία, πέρασα τη συνήθη θεραπευτική αγωγή για αυτό τον τύπο καρκίνου», ανέφερε η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί. 

«Αλλά ήμουν τυχερή: ο καρκίνος μου δεν ήταν ακόμη επιθετικός. Γιατί δεν ήταν; Επειδή δεν είχε χρόνο να γίνει επιθετικός», συνέχισε και εξήγησε πως χάρη στο γεγονός ότι κάνει κάθε χρόνο μαστογραφία απέφυγε τη μαστεκτομή. 

«Κάθε χρόνο, την ίδια ημέρα, κάνω μαστογραφία. Αν δεν έκανα κάθε χρόνο, δεν θα είχα αριστερό μαστό σήμερα», έγραψε η Κάρλα Μπρούνι. 

«Δεν γράφω αυτή την ανάρτηση για να σας δώσω λεπτομέρειες για την υγεία μου», σημείωσε και παραδέχθηκε ότι δίστασε για καιρό να μιλήσει για αυτή την περιπέτειά της. 

«Όχι, ο λόγος που κάνω την ανάρτηση είναι για να στείλω ένα μήνυμα. Ένα θεμελιώδες μήνυμα για όλες τις γυναίκες που το διαβάζουν αυτό. Κάντε μαστογραφία κάθε χρόνο. Κάντε μαστογραφία, οι ζωές σας εξαρτώνται από αυτό», τόνισε η Κάρλα Μπρούνι. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Διεθνή / Ουκρανία: Ο Τραμπ προτείνει «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά σε εδαφική ακεραιότητα

Κείμενο απόφασης 65 λέξεων για «ταχύ τερματισμό» του πολέμου χωρίς αναφορά στον σεβασμό της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας φέρνει η κυβέρνηση Τραμπ στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
LIFO NEWSROOM