Προφυλακιστέος ο άνδρας που κάλεσε τεχνικό σπίτι του και τον πυροβόλησε

Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο άνδρας που κάλεσε τεχνικό στο σπίτι και τον πυροβόλησε Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: Eurokinissi
0

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε 29χρονο επειδή πίστευε ότι διατηρεί ερωτική σχέση με την πρώην σύζυγό του.

Το επεισόδιο με τον πυροβολισμό συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στο διαμέρισμα του 40χρονου στον Δενδροπόταμο Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο δράστης είχε προσκαλέσει τον 29χρονο για να αναλτήσει ηλεκτρονικά του αρχεία από υπολογιστή και κινητό τηλέφωνο. Το υλικό αυτό αφορούσε -κατά την ίδια δικογραφία- ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες και βίντεο της εν διαστάσει συζύγου του 40χρονου με τρίτα άτομα, που φέρεται να είχαν αναρτηθεί σε πορνογραφικές ιστοσελίδες.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, κατά τη συνάντησή τους, ο δράστης κατηγόρησε τον 29χρονο ότι είχε συνάψει ερωτική σχέση με την εν διαστάσει σύζυγό του, όταν -σύμφωνα με όσα κατέθεσε προανακριτικά- διαπίστωσε ότι αντί για ανάκτηση ηλεκτρονικών αρχείων, εκείνος προέβη σε διαγραφή. Τότε ξέσπασε μεταξύ τους καβγάς, με τον κατηγορούμενο να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι και στο σώμα με ένα ξύλινο κοντάρι, ενώ τον πυροβόλησε με πιστόλι μία φορά στον μηρό.

Ο παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ χωρίς η ζωή του να διατρέχει κίνδυνο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ