Tι συμβαίνει όταν η αγγλική συνήθεια του brunch συναντά τις πρώτες ύλες της ελληνικής φύσης; Τα πιάτα του Brunch(s)in είναι μια σειρά από συνταγές που αποδεικνύουν ότι αυτό το γεύμα είναι η μεγαλύτερη απόλαυση της ημέρας και η ελληνική παράδοση τού πάει γάντι. Τα φρέσκα αυγά συνδυάζονται με τα εποχικά υλικά του τόπου μας, οι παραδόσεις από κουζίνες του κόσμου δίνουν τη δική τους έμπνευση, τα all-day cocktails συνοδεύουν τα πιάτα και το brunch γίνεται τρόπος ζωής, και μάλιστα μιας ζωής που χωράει ένα καθημερινό γευστικό διάλειμμα. 

 

Brunch(s)in

 

Σε αυτό το διάλειμμα –ή το ξεκίνημα της ημέρας– το Brunch(s)in βάζει τη δική του υπογραφή, μαγειρεύοντας καθημερινά μια μεγάλη ποικιλία από πιάτα που συνδυάζονται με τον πρωινό σου καφέ ή το απογευματινό σου ποτό. English breakfast, ομελέτες, scrambled και benedict αυγά σε πολλές παραλλαγές, bagels και club sandwiches, σαλάτες και μπέργκερ, τορτίγιες και pancakes αλμυρά και γλυκά είναι οι προτάσεις του καταλόγου που αφιερώνεται στο brunch και το τιμά με κάθε τρόπο.

 

Brunch(s)in

 

Πρέπει να δοκιμάσεις το ρολό ομελέτας Uneggspected που τυλίγεται μέσα σε κρέπα με μπεσαμέλ τυριών, χοιρινή ωμοπλάτη και γραβιέρα Κρήτης, αλλά και τα scrambled S-Eggs σε ψωμάκι μπριός με μπέικον, καραμελωμένα κρεμμύδια, τσένταρ και BBQ sauce. Για την ακρίβεια, πρέπει να τα δοκιμάσεις όλα για να ζήσεις την εμπειρία Brunch(s)in που καθημερινά γίνεται προορισμός όχι μόνο για τους Θεσσαλονικείς αλλά και για τους τουρίστες που φτάνουν στην πόλη. Στα must try και το ΤΣΟΥ!Ρε-κάκι με αυγόφετες τσουρεκιού, κρέμα πατισερί και σάλτσα από φρούτα του δάσους που πάει τέλεια με τον πρωινό σου καφέ.

 

Αφού περάσεις από το Brunch(s)in της Παλαιών Πατρών Γερμανού, ας συζητήσουμε ποιο είναι το κυρίως γεύμα της ημέρας.

 

Παλαιών Πατρών Γερμανού 26, 2310 227260 

www.brunchsin.gr

Facebook: Brunchsin’

Instagram: @brunchsin

Οδηγός Γεύσης