H Υρώ ανοίγει ένα ερυθρό κρασί από τη Βουργουνδία και εξηγεί στον Παναγιώτη με όσο περισσότερο απλά λόγια γίνεται τι σημαίνει «Βουργουνδία». Του μιλάει για την ιστορία της περιοχής, για τις γεωγραφικές ενότητες, τον τρόπο που κατατάσσονται τα κρασιά.
Του εξηγεί για τις ποικιλίες και την ιδιαιτερότητα του τόπου αυτού που φτιάχνει από τα καλύτερα και ακριβότερα λευκά και ερυθρά κρασιά στον κόσμο.
Η μεγάλη έκπληξη του podcast αυτού όμως είναι η τηλεφωνική σύνδεση που έχουν με τον Κυριάκο Κυνηγόπουλο, τον Έλληνα που καθόρισε τον μοντέρνο τρόπο οινοποίησης της Βουργουνδίας. Τον άνθρωπο που οι Γάλλοι αποκαλουν «Le Grecque» και ο οποίος ψηφίστηκε το 1994 ως ο πιο σημαντικός άνθρωπος του κρασιού της Βουργουνδίας από έγκριτους οινοδημοσιογράφους.
Ο Κυριάκος Κυνηγόπουλος δίνει τη δική του οπτική για τον τόπο αυτό, όπως αυτός τον ζει εδώ και σαράντα χρόνια.