Υποψήφια με το ΛΑΟΣ η Βάνα Μπάρμπα

Υποψήφια με το ΛΑΟΣ η Βάνα Μπάρμπα Facebook Twitter
0

Την προσχώρηση της Βάνας Μπάρμπα στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης. Η κ. Μπάρμπα θα είναι, όπως είπε ο πρόεδρος, υποψήφια στη Β' Αθηνών.

«Η κ. Βάνα Μπάρμπα, εκτός από μία εξαιρετική καλλιτέχνης είναι και ένα έντονα πολιτικοποιημένο άτομο. Χαίρομαι λοιπόν, που θα δώσει τη μάχη για τη Δημοκρατία, για τον Κοινοβουλευτισμό μέσα από τις τάξεις του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού», δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης υποδεχόμενος την ηθοποιό στο κόμμα και αφού της ευχήθηκε "καλό βόλι", ακολούθως διευκρίνισε ότι θα είναι υποψήφια στη Β' Περιφέρεια Αθηνών.

 

Υποψήφια με το ΛΑΟΣ η Βάνα Μπάρμπα Facebook Twitter

Η ηθοποιός θα αναλάβει, όπως είπε ο πρόεδρος, το χειρισμό των θεμάτων που "άπτονται του Πολιτισμού", τώρα που έχει αφήσει δυσαναπλήρωτο κενό ο Άδωνις. Ευχαριστώντας τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ., η κ. Μπάρμπα ανέφερε πως επιλογή της «είναι να είμαι με έναν άνθρωπο που μιλάει ουσιαστικά στο λαό και είναι αυθεντικός». Η κ. Μπάρμπα δεν παρέλειψε δε να επισημάνει ότι θέλει να είναι  σε ένα Κόμμα που πιστεύει "ότι μπορεί να αφήσει χώρο σε νέους ανθρώπους και να βοηθήσουν στο κομμάτι του Κοινωνικού Πολιτισμού".

"Νομίζω, ότι, μπορεί να περνάει η χώρα μας δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή τη στιγμή κάποιοι άνθρωποι περνάμε στις επάλξεις", συμπλήρωσε η κ. Μπάρμπα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Πολιτική / Διαγραφή Σαλμά ζητά ο Μητσοτάκης - Τον παραπέμπει στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ

Μετά την ερώτηση στη βουλή για τα «κόκκινα δάνεια» και τις αιχμές του βουλευτή κατά του Κωστή Χατζηδάκη ότι «πρέπει να έχεις δουλέψει στη ζωή σου για να καταλάβεις τον πολίτη»
LIFO NEWSROOM
ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

Πολιτική / ΣΥΡΙΖΑ: Ο Κασσελάκης στην Άρτα την ώρα που συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή - Η «απάντηση» της Γεροβασίλη

«Θα μπορούσε να επισκεφτεί την Άρτα μια άλλη ημέρα και όχι την ώρα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος που θέλει να ηγηθεί» σχολίασε σε ανάρτησή της
LIFO NEWSROOM
Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

Πολιτική / Τζάκρη: Θα κάνω μήνυση εναντίον του Ραγκούση - Η απάντησή του

«Αναγκάζομαι να προσφύγω στη Δικαιοσύνη διότι παραδέχθηκε ότι άσκησε bullying εναντίον μου, αποδίδοντας τη συμπεριφορά του στην προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος» λέει η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ
LIFO NEWSROOM