Χωρίς «ψαλίδι» ο Βενιζέλος στο ΜΕΓΚΑ

Χωρίς «ψαλίδι» ο Βενιζέλος στο ΜΕΓΚΑ Facebook Twitter
0

Με προεκλογική large διάθεση, χωρίς άσχημα μαντάτα καθώς το ΠΑΣΟΚ δεν δείχνει σημάδια ανάκαμψης, εμφανίστηκε στο δελτίο του ΜΕΓΚΑ ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ερωτηθείς για τα μέτρα που θα ληφθούν τον Ιούνιο, διαβεβαίωσε ότι δεν θα γίνουν οριζόντιες περικοπές και δεν θα μπουν νέοι φόροι και πώς δεν θα θιγούν χαμηλόμισθοι και χαμηλοσυνταξιούχοι.

Ο κ. Βενιζέλος μίλησε για διαρθρωτικά μέτρα και είπε μάλιστα για το ενδεχόμενο απολύσεων στο Δημόσιο ότι «δεν χρειάζονται απολύσεις, όσο αναδιατάξεις».

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε πως αυτοδυναμία στις εκλογές δεν πρόκειται να υπάρξει, τόνισε πως θέλει συνεργασίες και επέκρινε έντονα τον πρόεδρο της ΝΔ για τη στάση του στο θέμα: «Ο κ. Σαμαράς λέει δεν θέλει συνεργασία. Εμείς θέλουμε συνεργασίες με τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις για να υπερβούμε το Μνημόνιο ... ο κ. Σαμαράς έχει μια εμμονή με την πρωθυπουργία ... είναι αντιφατικός και παλινωδεί διαρκώς ... Εμένα δεν με ενδιαφέρει να είμαι ο Πρωθυπουργός, θέλω όμως να πάρω τη διερευνητική εντολή για να φτάσουμε σε συμμαχία δυνάμεων υπευθυνότητας».

Επίσης χαρακτήρισε λάθος για την παράταξη και για τη χώρα τη φράση «λεφτά υπάρχουν» γιατί «χαλάρωσε τα αντανακλαστικά μας ... έπρεπε να κινηθούμε νωρίτερα, έπρεπε να ληφθούν τα μέτρα που θα μάζευαν το έλλειμμα από την αρχή».

Επανέλαβε ακόμη πως ο ίδιος ήταν εναντίον της προσφυγής στο ΔΝΤ καθώς και πως το πρώτο μνημόνιο ήταν ελλιπές.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευτύχης Βαρδουλάκης: «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Newsroom / «Το rebranding του Τσίπρα άργησε»

Υπάρχει χώρος για επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα; Είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ο αντίπαλος που θέλει η ΝΔ; Γιατί δεν ανακάμπτει το ΠΑΣΟΚ; Και τι σηματοδοτούν οι πρώτες εκατό μέρες του Τραμπ στην εξουσία; O Γιάννης Πανταζόπουλος συζητά με τον σύμβουλο στρατηγικής και επικοινωνίας, Ευτύχη Βαρδουλάκη.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Πολιτική / Κυρανάκης: Σύστημα γεωεντοπισμού των τρένων και προσλήψεις σε ΡΑΣ κι ΕΟΔΑΣΑΑΜ

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε επίσης την προώθηση σύγχρονης εταιρικής δομής για τον νέο ΟΣΕ, με στόχο την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την ταχύτερη εκτέλεση κρίσιμων έργων
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Πολιτική / Μητσοτάκης στο υπουργικό για σιδηρόδρομο: Θα αλλάξουν όσα δεν άλλαξαν εδώ και δεκαετίες

Η αποκατάσταση των υποδομών στη Θεσσαλία, πλήρης τηλεδιοίκηση και αυτόματη πέδηση, γεωεντοπισμός τρένων σε πραγματικό χρόνο και η νέα πλατφόρμα railway.gov.gr στο υπουργικό
LIFO NEWSROOM
Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Πολιτική / Ένοπλες Δυνάμεις: Στόχος οι 150.000 ενεργοί έφεδροι μέχρι το 2030

Η εκπαίδευση θα βασίζεται στις σύγχρονες τεχνολογίες και τα διδάγματα πρόσφατων συγκρούσεων, περιλαμβάνοντας νέες ειδικότητες και εκπαίδευση σε σύγχρονα οπλικά συστήματα, τακτικές μάχης, χρήση drones και προσομοιωτές μάχης
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: Νομοθετική πρωτοβουλία για τον επαναπατρισμό Ελλήνων γιατρών από τις ΗΠΑ

Η νομοθετική ρύθμιση που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός επιλύει το πρόβλημα της αναγνώρισης τίτλου ειδικότητας και συνακόλουθα της εξειδίκευσης που απέκτησαν Ελληνες γιατροί σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM