Το εμβληματικό σημείο συνάντησης στα Βόρεια Προάστια άλλαξε, έβαλε τα καλά του και μας υποδέχεται για τη νέα χρονιά. Ανακαινίστηκε ακολουθώντας ένα ζεστό, με βάση το ξύλο, luxury design με τα μοναδικά γραμμικά pattern να κυριαρχούν στο χώρο.

 

CHALET, νέα εποχή - νέες εμπειρίες

 

Το Chalet, πάντα πολυμορφικό, μας περιμένει από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ ενώ ταυτόχρονα φιλοξενεί, με επαγγελματική επάρκεια, κάθε προσωπική και επαγγελματική μας εκδήλωση.

 

CHALET, νέα εποχή - νέες εμπειρίες

 

Ο σεφ Βασίλης Τζίμας δίνει φέτος τον καλύτερο του εαυτό, αξιοποιώντας  επιλεγμένες πρώτες ύλες απ’ όλο τον κόσμο, σε μια διαφορετική “casual fine dining” πρόταση, όπως λέει χαρακτηριστικά και ο iδιος. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε καρπάτσιο ή ταρτάρ μοσχαριού όπως και το κανελόνι με κιμά μανιταριών σε βελουτέ κολοκύθας( είτε είστε vegan είτε όχι!).Αν επιλέξετε για τη συνέχεια Χοιρινό Iberian secreto με πουρέ γλυκοπατάτας ή  Strip loin με καραμελωμένο πουρέ μανιταριών τότε η απόλαυση είναι εξασφαλισμένη.

 

CHALET, νέα εποχή - νέες εμπειρίες

 

Στo Chalet επιστρέφουμε  για brunch, light dinner,ένα ιδιαίτερο δείπνο ή ένα signature κοκτέιλ στη μπάρα. Οι ζωντανές βραδιές, τις Παρασκευές και τα Σάββατα και τα dj parties τις Κυριακές, έχουν  ήδη γίνει talk of the town!

 

CHALET, νέα εποχή - νέες εμπειρίες

 

Η φιλική και ταυτόχρονα έμπειρη ομάδα του Chalet μας περιμένει και φέτος για να κάνει την κάθε μέρα μας ξεχωριστή.

Επισκεφτείτε το https://chaletpoliteia.gr και τα social media του Chalet.

Οδηγός Γεύσης