Γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τους κατηγορούμενους, μετά τη δολοφονία

Θεσσαλονίκη: Facebook Twitter
Φωτ.: ΕΡΤ
0

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο μετά τη γυναικοκτονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι δύο κατηγορούμενοι για την πρώτη γυναικοκτονία του 2024, ο 39χρονος σύντροφος του θύματος και ο 34χρονος φίλος του, να μεταφέρουν το πτώμα της 41χρονης.

Το βίντεο που δημοσίευσε η ΕΡΤ, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι για τη γυναικοκτονίας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα και έδωσαν τις δικές τους διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη τη νύχτα της δολοφονίας της 41χρονης Γεωργίας. Οι δυο κατηγορούμενοι αρνούνται κάθε συμμετοχή στη γυναικοκτονία.

Η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, διακοπή κύησης, ληστεία (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης και για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο 39χρονος σύντροφος της 41χρονης εγκύου φέρεται να δηλώνει πως βρισκόταν στο σπίτι και κοιμόταν και ότι δεν γνωρίζει πώς και γιατί έγινε η δολοφονία της συντρόφου του.


-Εάν είστε επιζώσα ενδο-οικογενειακής  ή άλλου είδους έμφυλης βίας ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω,  τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο sos15900@isotita.gr

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιωνάς Καρούσης: «Το παιδί μου θυσιάστηκε σαν μάρτυρας της αγάπης» δηλώνει ο πατέρας του

Ελλάδα / «Δεν είχε ούτε εκατοστό κακίας, αυτόν βρήκαν να χτυπήσουν τα καθάρματα;» ξεσπά ο Δημήτρης Καρούσης

«Είμαι εδώ με τους φίλους του γιου μου. Είναι όλοι όχι απλώς συντετριμμένοι, όλοι τον αγαπούσαν» είπε για τον Ιωνά Καρούση ο πατέρας του και εξομολογήθηκε: «Ήλπιζα ότι η επόμενη φορά που θα πάω στο Ισραήλ θα ήταν για την αποφοίτηση ή για τον γάμο του»
LIFO NEWSROOM