Πυροβολισμοί στο Κάνσας: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε δύο έφηβους

Πυροβολισμοί στο Κάνσας: Απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε δύο έφηβους Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες σε δύο έφηβους για τους πυροβολισμούς στο Κάνσας Σίτι για την κατάκτηση του Super Bowl από τους Kansas City Chiefs.

Ο απολογισμός των πυροβολισμών στο Κάνσας Σίτι ήταν μία νεκρή και 22 τραυματίες. Οι δύο ύποπτοι, ηλικίας και οι δύο κάτω των 18 ετών, εντοπίστηκαν με όπλα και αντιστάθηκαν κατά τη σύλληψη, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικαστηρίου.

Η αστυνομία είπε νωρίτερα ότι οι πυροβολισμοί προκλήθηκαν μετά από λογομαχία και δεν σχετίζονται με τρομοκρατία. Για το περιστατικό συνελήφθη και ένα τρίτο άτομο το οποίο αργότερα αφέθηκε ελεύθερο.

Δήλωση από το Δικαστήριο της κομητείας Τζάκσον ανέφερε ότι «αναμένονται να απαγγελθούν πρόσθετες κατηγορίες καθώς η έρευνα από το αστυνομικό τμήμα της πόλης του Κάνσας συνεχίζεται».

Η αστυνομία του Κάνσας έχει κάνει έκκληση για πληροφορίες σχετικά με τους πυροβολισμούς, που σημειώθηκαν κοντά στο σταθμό Union Station αμέσως μετά από μια παρέλαση και συγκέντρωση για τους πρωταθλητές του Super Bowl. Από τους πυροβολισμούς νεκρή είναι η Λίζα Λόπεζ-Γκάλβαν 43 ετών.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Washington Post: Οι Ρώσοι επεκτείνουν εγκατάσταση βιοχημικών όπλων αλλά αρνούντα ότι υπάρχει

Διεθνή / Washington Post: Οι Ρώσοι επεκτείνουν εγκατάσταση βιολογικών όπλων αλλά αρνούνται ότι υπάρχει

Νέα κατασκευή σε στρατιωτικό ερευνητικό κέντρο κοντά στη Μόσχα αποκαλύπτει ένα εξειδικευμένο εργαστηριακό συγκρότημα σχεδιασμένο να ερευνά και να χειρίζεται θανατηφόρα παθογόνα, λένε ειδικοί
LIFO NEWSROOM
Το Ισραήλ σχεδίαζε να χτυπήσει το Ιράν στις 19 Οκτωβρίου

Διεθνή / Το Ισραήλ σχεδίαζε να χτυπήσει το Ιράν στις 19 Οκτωβρίου - Γιατί δεν το έκανε

Η προειδοποίηση του Ιράν ότι αν το Ισραήλ χτυπήσει πυρηνικές ή πετρελαϊκές εγκαταστάσεις τότε 1.000 πύραυλοι από την Τεχεράνη θα πλήξουν τη χώρα του Νετανιάχου και η εγκατάσταση της αμερικανικής πυραυλικής ομπρέλας THAAD
LIFO NEWSROOM